ייצוא לקובץ DAT

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי ייצוא לקובץ DAT

משתתף
    שלום, יש לי רשימה של 1,000 מק"טים שאני צריכה לשלוף מתוך הפריוריטי ולייצא אותם לקובץ DAT, כיצד עושים את זה? אשמח לעזרה, תודה.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    מה זה קובץ DAT?

נשמע כאילו רוצים קובץ טקסט/שטוח המבנה מסוים ולתת לו סיומת DAT

צריכים פרטים של המבנה

בכל מקרה חשטב מאוד לדעת אם זאת פעולה חד פעמית או תצטרכי לייצא מדי פעם באופן עקבי.
    כמה שתצטרכי לעשות את זה פחות והמבנה מאפשר הייתי אומר שתייצאי לאקסל ותסדרי ותשמרי כקובץ טקסט. פחות מתאים אם צריכים פרטים שלא באותו מסך.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    אלמוני
    אורח
    באותה מידה, ניתן להכין דו"ח שמכיל את השדות הרצויים ולהפיק לאקסל. כך ניתן לשלב נתונים ממסכים רבים.
    levi
    משתתף
    זה חד פעמי, ורוצים את כל השדות מכרטיס פריט. אז ייצאתי לאקסל, שמרתי כ TXT TAB DELIMITED ושיניתי ידנית ל DAT אני מקווה שזה בסדר ככה ושזה יקלט כמו שצריך לחברה החיצונית.. תודה רבה.
    levi
    משתתף
    לא עבד 🙁 למישהו אולי יש רעיון?
    yitzchok
    משתתף
    IL
    מה זאת אומרת לא עבד?

(במידה מסוימת זו לא הפתעה, כאילו אמרו לדבר איתם בשפה ששמה מתחילה באות פ. אז דיברת בפורטוזגית והם לא הבינו. כי הם מדברים פינית.)

בקשי מהצד השני הגדרה ברורה של קובץ DAT או בתור קשר לאפליקציה ידועה או בתור מבנה קובץ. בלי זה אין הרבה סיכוי מהסיבה שתיארתי. או שהם ימצאו דרך להסתדר עם מה שאת הפקת.

דבר אחד – יש סיכוי קטן שהם חושבים על פורמט DATA של פריוריטי; כדאי לשאול על זה ואם כן צריכים לדעת מאילו טבלאות רוצים נתונים. אבל אני לא חושב שבאמת לזה הם מתכוונים.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    levi
    משתתף
    תודה, הסתדרתי, מסתבר שהיה מדובר בפרוצדורה שפותחה באופן פרטי שמייצאת לפורמט הרצוי, תודה.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.