› פורומים › שימוש במערכת › יתרה בהנהח"ש
- This topic has 15 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים, 5 חודשים by
YairM.
- מרץ 3, 2015 בשעה 6:23 pm
איך אני מוסיף את הנתון "יתרה בהנהח"ש בתעודת המשלוח או חשבוניות? אני לא מוצא את הרשומה בעיצוב הדוח
תודה
- Replies
-
- מרץ 4, 2015 בשעה 11:30 am
שלום,נתיב ההצגה של יתרה בהנה"ח:
כספים > מכירות (כספים) > חשבוניות מכירות > חשבוניות מס > "הדפסת חשבונית מס" > עיצוב דו"ח > בחירה "עם תאור מוצר מורחב" > נמצא בפרטים נוספים > תציג את השדה.
בהצלחה
אלעד יוסף- מרץ 4, 2015 בשעה 2:03 pm
תודה רבההאם ניתן לשים את השדה הנ"ל בתצורת הדפסה אחרת? ללא מחיר, רגילה וכו'…?
- מרץ 4, 2015 בשעה 2:14 pm
הבנתי אותך,לכל פורמט גם ללא מחיר וגם בפורמט רגילה יש את השדה הזה רק אתה צריך להציג אותו!
נמצא בעץ: בפרטים נוספים בכל פורמט.
בהצלחה,
אלעד יוסף
- מרץ 4, 2015 בשעה 2:38 pm
וזה רק בחשבוניות? או שאפשר להציג גם בתעודות משלוח?- מרץ 4, 2015 בשעה 3:23 pm
במצב הקיים לפי הבנתי, מכוון שת. משלוח היא תעודת מלאי ולא פיננסי, אז אין אפשרות במצב הסטנדרטי, כמו כן יש אפשרות לבצע תכנות ברמה מסוימת.אלעד יוסף
- מרץ 4, 2015 בשעה 4:02 pm
תודה רבהעוד שאלה
בעיצוב דוחות, האם אפשר לשחק עם מיקום הרשומות? למשל חתימת משתמש תהיה מעל כמויות או הערות יהיו בסוף?
כמו כן אני רוצה להוסיף טקסט קבוע ממש בתחתית כל מסמך את פרטי הסניפים של החברה. זה אפשרי בכלל בפריוריטי ברמה הבסיסית או שזה דורש תכנות ברמה עמוקה יותר?
(סליחה על הרצף…)
- מרץ 4, 2015 בשעה 4:24 pm
היי,בעיצוב הדוח, בכל שורת עץ (מרכז) יש אפשר להזיז את השדות לפי קדימויות בעץ בשדות העץ עצמו, בנוסף יש מגבלה מסוימת לעיצוב אין סופי, הפורמט מורכב מטבלאות שונות ולכן גם על כך נדרש ידע בליבת המערכת.
- מרץ 4, 2015 בשעה 4:33 pm
היי,לגבי הטקסט, תרשום במשקפת במסך הראשי טקסט קבוע, ויעלו לך על המסכים ותבחר באיזה מסכים תרצה להשתמש בטקסט קבוע.
- מרץ 4, 2015 בשעה 4:50 pm
תודה על הסבלנות…לגבי הרשומות, השאלה אם אפשר להזיז את העצים עצמם אחד מעל השני
לגבי הטקסט הקבוע, מה שאתה התכוונת זה הערות שנמצאות מתחת לפירוט התעודה כטקסט חופשי קבוע אני התכוונתי ממש בשולי הדף למטה למטה שורת מידע כזאת על סניפים וטלפונים
- מרץ 4, 2015 בשעה 5:36 pm
היי,1.לא ניתן לשנות את הסדר בין עצי האב בעיצוב הדוח, אלה רק בעץ עצמו, ואם אתה לוחץ עליו אתה יכול לראות שאפשר ללחוץ על הכפתורים הימניים במידה ואי אפשר ללחוץ, אז כמובן שאין אפשרות, אם רוצים לעשות שינויים יותר מורכבים, זה כבר כרוך בתכנות מסוים בפורמט HTML.
2. לגבי הסניפים האפשרות לייצר טקסט קבוע מעבר לסטנדרט במיקום מיוחד גם עליו צריך לבצע פעולה תכנות של הוספת טקסט קבוע במקום אחר בפורמט.
אפשרות:א. יש מנגנון בפריוירטי של הקמת סניפים הממוקמים באזורים גאוגרפיים שונים, נקרא מסך סניפים במסך זה אפשר לפתוח סניפים ואפילו גם לשייך אותם לתנועות יומן לפי סניפים במידה ותשתמש גם בתתי חברות. לפתרון שלך הייתי מציע לפתוח סניפים כסניף בלבד, ולשייך בתעודות השונות את הסניפים וכך להציג בפורמט הדפסה את פרטי הסניף ולא את החברה הראשית.
אלעד יוסף
050-2777788
- מרץ 4, 2015 בשעה 6:25 pm
הבנתיתודה רבה!
- מרץ 4, 2015 בשעה 7:04 pm
שלום אלירןאני מבין שאתה מתכוון להוסיף Footer (כותרת תחתונה) שבה יופיעו שמות הסניפים שלכם וכתובותיהם ומספרי טלפון.
תוכל לבצע זאת בצורה יישומית ע"י שימוש במחולל מסמכי Word, כך תוכל להגדיר כותרת עליונה ותחתונה באופן קבוע וגם להוסיף ולסדר את השדות שיודפסו במסמך לפי רצונך.
- מרץ 5, 2015 בשעה 9:48 am
וזה יופיע בכל תעודה שאדפיס מפריוריטי?
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.