› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › כותרת לדוח
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 4 חודשים by גולן סלמן.
-
- יוני 27, 2017 בשעה 2:42 pm
איפה אתה רוצה אותו? בתוך הגליון? לא נראה לי שאפשרי.אם מספיק לך שיהיה מטהדטה בתוך הקובץ באופן כללי – שמסביר את מהות הגליון – ניתן להכין תבנית אקסל.
תשאיר את הגליון הראשון לקבל את הנתונים (אפשר לעצב קלות) ותוסיף גליון נוסף באותו קובץ ושם תוכל לכתוב מה שאתה רוצה. כשתכין קובץ על סמך התבנית (לא בטוח שאפשר לעשות זאת תכנותית, דרך אגב) תקבל את כל התוכן ויישפכו הנתונים לגליון הראשון.
כך איך שזכור לי…
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 27, 2017 בשעה 3:27 pm
אני רוצה שהכותרת תופיע בתוך הדוח.
נניח בשורה הראשונה של הדוח.- יוני 27, 2017 בשעה 10:26 pm
לא נראה לי שזה אפשרי.פריוריטי שופכת לתוך הגליון הראשון בתבנית, מהשורה הראשונה. לא שמעתי אף פעם על אפשרויות להשפיע על זה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 28, 2017 בשעה 8:46 am
שלום רב,כפי שצויין אתה יכול באמת להגדיר תבנית של אקסל לדו"ח שאתה רוצה, אם אתה מכיר את התבניות של אקסל זה די פשוט לבנות את זה, ואז שאתה פורק את הנתונים אתה מקבל גיליון על פי העיצוב שבחרת.
אם אתה צריך עזרה מוזמן לדבר איתי בפרטי.
גולן,
נייד: 054-4311183.- יוני 30, 2017 בשעה 11:28 pm
אני מכיר את מה שאתה אומר ואכן זה עובד.
הבעיה היא שאם אתה מייצר קובץ אקסל עם עיצוב מראש, כלומר יש קובץ תבנית שיושב קבוע שמחזיק את העיצוב , לא ניתן לשלוח את הקובץ החדש שנוצר למשל במייל כי לא יהיה ניתן לפתוח אותו ללא קובץ העיצוב- יולי 1, 2017 בשעה 11:06 pm
אני לא חושב שזה נכון ומציע לאמתעד כמה שאני מבין המערכת מקימה קובץ חדש על בסיס כל תוכן קובץ התבנית ואז שופכת לתוכו את הנתונים. לא נראה לי שיש תלות לאחר מכן בקובץ תבנית המקורי ממנו הוא נוצר.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 3, 2017 בשעה 8:53 am
לא מוכר לי מה שאתה אומר, אני עובד עם זה המון ושולח תמיד את הקבצים במייל ולא נתקלתי עד היום בבעיה הזו.
בכול אופן תמיד אתה יכול לעשות העברה של הגיליון ולשמור אותו תחת שם חדש ולשלוח אותו כקובץ נפרד.
מוזמן לדבר איתי בפרטי אם לא מסתדר לך.גולן,
נייד: 054-4311183
מייל: golansa@outlook.co.il
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.