כמה שאלות ביחד-הגדרת לקוחות/זמני אספקה

פורומים שימוש במערכת כמה שאלות ביחד-הגדרת לקוחות/זמני אספקה

משתתף
    שלום,
    יש לי כמה שאלות:
    1. זמני אספקה בהזמנת רכש : האם קיימת אפשרות להגדיר ב-Zoom זמני אספקה בשבועות? האם קיימת אפשרות להגדיר זמן אספקה כגון "2-4 שבועות"?

2. יש לי לקוח אחד שהמטה שלו יושב בכתובת מסויימת. לאותו לקוח יש לי כמה אנשי קשר שונים, שכל אחד מהם יושב במקום אחר או עיר אחרת. איך אני מגדירה זאת?
    כאשר אני פותחת הזמנת רכש על שם החברה ומציינת את שם איש הקשר, איך לגרום שהכתובת שתופיע על המסמכים, תהיה הכתובת של אותו איש קשר.
    מקווה שהסברתי את עצמי,
    בתודה מראש,
    מרינה לוי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    מרינה היי,
    לגבי הבעיה שיש לך עם אנשי הקשר את יכולה לראות פה בפורום שאלה שהעלו בנושא הזה.
    (תעשי חיפוש על "אתרי לקוח".
    שלום מרינה,

1. לא ניתן להגדיר בזום טווח של זמן אספקה ואפילו לא בשבועות.
    עדיף שתמלאי את השדה בתאריך המאוחר יותר לאספקה והוסיפי בטקסט לשורת הזמנה את המלל שרצית.
    אולי תרצי לבנות סטטוסים נוספים אשר יעזרו לך במעקב של הזמנות כאשר מועד האספקה לא מוגדר. לדוגמא, סטטוס של ממוצע אספקה של שבועיים וסטטוס של ממוצע אספקה של כחודש. לכל סטטוס הפעילי התראה שהתעודה נמצאת בסטטוס הנ"ל יותר מ… כך וכך ימים, אז יישלח לך מייל.

2. אם את מדברת על לקוחות, אז אני מניח שאת לא מתכוונת להזמנת רכש (עבור ספק) אלא הזמנת לקוח.
    בכל מקרה, כל סניף של לקוח הוסיפי למסך בן 'אתרים של לקוח'. במסך בן זה יש גם שדה עבור איש הקשר.
    כאשר תפתחי הזמנת לקוח עבור סניף זה, תפני למסך הבן 'כתובת למשלוח' וכאשר תבחרי את האתר מהשדה 'שם', אוטומטית יופיע לך גם כתובת האתר וגם איש הקשר שלו.
    דרך אגב, גם באנשי קשר ללקוח קיים שדה לקישור האתר לאיש הקשר, אך לא ראיתי שזה מילא משהו באופן אוטומטי ממנו.

מרינה לוי
    משתתף
    תודה, ניסיתי עכשיו וזה עובד
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.