› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › כמה שדות \ שדות מקושרים לטבלאות אפשר להוסיף למסך?
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 2 חודשים by
yitzchok.
- יולי 13, 2017 בשעה 11:13 am
שלום חברים,אני מוסיף למסך כרטיס פריט בין 50-60 שדות חדשים,
חלקם שדות שיושבים בטבלת PART ולחקם זה קישור לטבלה אחרת.השאלה שלי, ואני מאמין שיש הגבלה כזאת, כמה שדות אפשר להוסיף?
אחדד את השאלה – אני לא מדבר על תצוגת המסך (כי אני מעלים הרבה שדות בסטנדרט שלא רלוונטים),
אלה כמה שדות אפשר להוסיף לכל מסך במחולל מסכים?תודה!
- Replies
-
- יולי 16, 2017 בשעה 5:54 pm
מעולם לא ניסיתי לבדוק מקסימום שדות במסך.
מה שכן, לא הייתי ממליץ לך להוסיף כל כך הרבה שדות לטבלת סטנדרד של המערכת.
תבנה טבלת המשך XXX_PARTA תוסיף שם את כל השדות ותחבר בין הטבלאות + טריגרים שמעדכנים את טבלת ההמשך לפי שינויים במסך.- יולי 16, 2017 בשעה 6:03 pm
רוב השדות אלה שדות מטבלאות אחרות.
אני רק מקשר אותם לכרטיס פריט.לטבלת PART אני מוסיף אולי איזה 10-15 לא יותר.
אבל השאר (וכמות לא קטנה) זה שדות בחירה מטבלאות אחרות (פיתוח*)
מעניין כמה לשוניות אני יכול להוסיף במסך .
- יולי 16, 2017 בשעה 10:45 pm
כבר כתבתי לך איך לבצע את הבדיקה של כמה אפשר להוסיף אבל אז החלטתי לבדוק בעצמי:
שגיאה בהכנת המסך: "מספר העמודות במסך AGENTS חרג מהמקסימום (מוגבל ל-600).
(גם עם 600 עמודות המסך תקוע ולא זז בכלל – אני בודק בבית על לפטופ במערכת הדגמה).בדיעבד יכולתי פשוט לחפש את השגיאה אבל זה יצא יותר כיף ככה.
לשוניות ועיצוב שדות לא בדקתי מבחינת מגבלה.
- יולי 16, 2017 בשעה 10:58 pm
מעולה!!! תודה!!!הוספת לבדיקה 600 שדות עכשיו???? חחח
ושוב תודה!
- יולי 17, 2017 בשעה 12:20 pm
עוד משהו שאני רוצה להוסיףלפני זה משהו שלא הבנתי:
אבל השאר (וכמות לא קטנה) זה שדות בחירה מטבלאות אחרות (פיתוח*)
שדה בחירה צריך להשמר איפהשהו. לאלה לא היית צריך להוסיף שדות ב-PART או כל טבלה אחרת שהמפתח שלה זה PART?
זה גרם לי לחשוב על משהו שאני כן פגשתי – שמסתדר עם מה ש-snoof123 כתב לגבי המסך התקוע
והוא שכשיש יותר מאיזה 10 חיתוכים (joins) בין טבלאות במסך אחד (לא זוכר אם זה המספר המדויק), הביצועים של המסך יורדים משמעותית כי ה-optimiser של פריוריטי פשוט לא מסתדרת ולא מצליחה לכתוב שאליתת T-SQL יעילה (אני מתייחס לכל הפחות להתקנות על SQL Server)[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 17, 2017 בשעה 12:34 pm
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.