שם משתמש או כתובת אימייל
סיסמה
› פורומים › שימוש במערכת › כשל הדפסה ב Can't print file windows 7
אך רק שאני מנסה להדפיס מהפריוריטי ישירות למדפסת אני מקבל לאחר פרק זמן שגיאה
Can't print file 42 printto C:\tmp\PO2222.htm
אם אני מגדיר לו "תצוגה" אז הוא פותח לי את הקובץ דרך האקספלורר וכך אני מדפיס
משהו יכול להאיר את עיניי? ניסיתי הכל …. תודה
בוקר טוב ושבוע טוב לכם, אתם יודעים על איזושהי מניעה לעבודה עם פריוריטי על חלנות גרסה 7? תודה אורן
בוקר טוב ושבוע טוב לכם, אתם יודעים על איזושהי מניעה לעבודה עם פריוריטי על חלנות גרסה 7?
תודה אורן
קיבלתי את התשובה הבאה: (שימו לב שהלינק שגוי, ודרך הלינק מגיעים לחיפוש בבינג. אחת התוצאות הראשונות היא המטרה האמיתית)
תאריך 11:50 16/05/10 ניתן לעבוד על חלונות 7 עם פריוריטי גירסא 13.5. תמיכה מלאה תהיה מהמהדורה הבאה. בהתקנת תחנה על חלונות 7: 1) יש להוריד ולהתקין על חלונות 7, לפני התקנת התחנה, את SQL Native Client 2008 מהאתר של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en& FamilyID=b33d2c78-1059-4ce2-b80d-2343c099bcb4#Instructions 2) בהתקנה יש לוודא שעובדים עם אדמיניסטרטור, את הפעלת קובץ ההתקנה של התחנה (priority\client\setup.exe) יש להפעיל ע"י לחיצה ימנית עליו ובחירה ב Run as Administrator השאר כרגיל. בברכה, אבישי דר צוות תמיכה
תאריך 11:50 16/05/10 ניתן לעבוד על חלונות 7 עם פריוריטי גירסא 13.5. תמיכה מלאה תהיה מהמהדורה הבאה.
בהתקנת תחנה על חלונות 7: 1) יש להוריד ולהתקין על חלונות 7, לפני התקנת התחנה, את SQL Native Client 2008 מהאתר של מיקרוסופט
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en& FamilyID=b33d2c78-1059-4ce2-b80d-2343c099bcb4#Instructions
2) בהתקנה יש לוודא שעובדים עם אדמיניסטרטור, את הפעלת קובץ ההתקנה של התחנה (priority\client\setup.exe) יש להפעיל ע"י לחיצה ימנית עליו ובחירה ב Run as Administrator
השאר כרגיל.
בברכה, אבישי דר צוות תמיכה
חשבתי שחשוב לחלוק.
אורן
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא