› פורומים › שימוש במערכת › לא מדפיס מקור
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, חודש 1 by
אורן קפלן.
- פברואר 5, 2011 בשעה 9:45 pm
שלום
יש לי בעיה בהדפסה ,לאחר סגירה של חשבונית או כל מסמך אחר ,אני לוחץ על הדפסת חשבונית מס ,נפתח לי חלון מדפסת רגיל אך באנגלית ולאחר לחיצה של PRINT אני מקבל הודעת שגיאה PRNTORIG.EXE הספיק לעבוד .. הקשה נוספת על הדפסת חשבונית מס פותחת חלון הדפסה רגיל אך בעברית ובאישור הדפסה המדפסת מדפיסה את החשבונית אך רק את "העתק " ולא את המקור .
בווינדוס אין כל בעיה של הדפסה רק בפריורטי זום שברשותימבקש עזרה
אייל
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- Replies
-
- פברואר 7, 2011 בשעה 12:46 am
נתקלתי פעם בבעיה הזו. אך לא בפתרון שלה.
האם פנית לתמיכה בנושא הזה ?- פברואר 7, 2011 בשעה 9:14 am
- פברואר 7, 2011 בשעה 11:59 am
פתרון גרוע אם אתה מוציא חשבוניות רבות – אתה יכול להציג את החשבונית על המסך במקום להדפיס (הרי גם כך זה לא נותן לך להדפיס נכון), לשמור כקובץ mht ולערוך…הייתה לי בעיה של הדפסה רק לאחר הצגה שגרמה לכך שתמיד מישהו ספציפי היה מדפיס עותק… עד שלמד ישר להדפיס.
- פברואר 7, 2011 בשעה 12:10 pm
- פברואר 7, 2011 בשעה 12:44 pm
אם אתה מדפיס ישירות – בלי להציג קודם – הוא אמור להדפיס מקור.הצגת החשבונית לפני הדפסתה גורמת להכנסת הערך "הודפסה" לחשבונית ורק אז מנסים להציג אותה ולכן היא תמיד תצא "עותק" מכיוון שהמקור יוצא רק פעם אחת…
האם השגיאה קורית גם כשאתה מדפיס ישירות או שההדפסה דרך "הצגה" היא כדי לעקוף את הבעיה המקורית?
- פברואר 7, 2011 בשעה 1:25 pm
העניין הוא שאני מנסה להדפיס כרגיל "הדפסת חשבונית מס " והוא פותח חלון אך תוקע את ההדפסה .ולאחר מכן שאני שוב לוחץ "הדפסת חשבונית מס" הוא מדפיס לי אבל העתק בלבד.
בפעם הראשונה החלון שנפתח הוא באנגלית והודעת השגיאה PRNTORIG.EXE הפסיק לעבוד .
בפעם השניה חלון ההדפסה בעברית ואין כל בעיה רק שיוצא העתק .גם שאני מנסה להדפיס תעודת משלוח או חשבונית מרכזת אני מקבל את אותה הודעת שגיאה .
ובפעם השניה העתק יוצא כרגיל
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.