לא מדפיס מקור

פורומים שימוש במערכת לא מדפיס מקור

אורח
    שלום
    יש לי בעיה בהדפסה ,לאחר סגירה של חשבונית או כל מסמך אחר ,אני לוחץ על הדפסת חשבונית מס ,נפתח לי חלון מדפסת רגיל אך באנגלית ולאחר לחיצה של PRINT אני מקבל הודעת שגיאה PRNTORIG.EXE הספיק לעבוד .. הקשה נוספת על הדפסת חשבונית מס פותחת חלון הדפסה רגיל אך בעברית ובאישור הדפסה המדפסת מדפיסה את החשבונית אך רק את "העתק " ולא את המקור .
    בווינדוס אין כל בעיה של הדפסה רק בפריורטי זום שברשותי

מבקש עזרה
    אייל

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • Replies
    Lior
    מנהל בפורום
    נתקלתי פעם בבעיה הזו. אך לא בפתרון שלה.
    האם פנית לתמיכה בנושא הזה ?
    אלמוני
    אורח
    פניתי ,אך ללא כל הצלחה לפתרון מצידם .
    כך שנשארתי ללא פתרון ואני לא יכול להדפיס את חשבוניות מקור
    לא יודע מה לעשות .
    אם יש לך רעיון זה ממש יעזור לי
    תודה
    אורן קפלן
    משתתף
    פתרון גרוע אם אתה מוציא חשבוניות רבות – אתה יכול להציג את החשבונית על המסך במקום להדפיס (הרי גם כך זה לא נותן לך להדפיס נכון), לשמור כקובץ mht ולערוך…

הייתה לי בעיה של הדפסה רק לאחר הצגה שגרמה לכך שתמיד מישהו ספציפי היה מדפיס עותק… עד שלמד ישר להדפיס.

אלמוני
    אורח
    אני מדפיס בשיטה הזאת ,הצגה ומשם מדפיס אבל רק העתק .
    וכן הבעיה שיש לי די הרבה חשבוניות .
    אין לי מושג מה עושים .
    חשבתי אולי כדי לשדרג את הויסטה ל 7 לדעתך יכול לעזור ?
    אורן קפלן
    משתתף
    אם אתה מדפיס ישירות – בלי להציג קודם – הוא אמור להדפיס מקור.

הצגת החשבונית לפני הדפסתה גורמת להכנסת הערך "הודפסה" לחשבונית ורק אז מנסים להציג אותה ולכן היא תמיד תצא "עותק" מכיוון שהמקור יוצא רק פעם אחת…

האם השגיאה קורית גם כשאתה מדפיס ישירות או שההדפסה דרך "הצגה" היא כדי לעקוף את הבעיה המקורית?

אלמוני
    אורח
    העניין הוא שאני מנסה להדפיס כרגיל "הדפסת חשבונית מס " והוא פותח חלון אך תוקע את ההדפסה .ולאחר מכן שאני שוב לוחץ "הדפסת חשבונית מס" הוא מדפיס לי אבל העתק בלבד.
    בפעם הראשונה החלון שנפתח הוא באנגלית והודעת השגיאה PRNTORIG.EXE הפסיק לעבוד .
    בפעם השניה חלון ההדפסה בעברית ואין כל בעיה רק שיוצא העתק .

גם שאני מנסה להדפיס תעודת משלוח או חשבונית מרכזת אני מקבל את אותה הודעת שגיאה .
    ובפעם השניה העתק יוצא כרגיל

אורן קפלן
    משתתף
    לא יודע אם כבר ניסית

אבל אולי הקובץ דפוק…

אני מעלה פה zip של הקובץ.

תגבה את הקובץ שיש לך ותנסה להחליף בזה שלי – אולי יעזור משהו. [file name=prntorig.zip size=11620]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/prntorig.zip[/file]

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.