לוגו סניף

פורומים שימוש במערכת לוגו סניף

משתתף
    שלום לכולם
    הכנסתי לסניף לוגו – אך המסמכים עדיין יוצאים עם הלוגו של החברה.
    אשמח להבין איפה הבעיה.
    בתודה – יוסי
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • Replies
    שלום יוסי,

בהתחלה חשבתי לומר לך לבדוק אם הגדרת מזהה לסניף ולאחר מכן להריץ את התוכנית הכנת תבניות מספר לתעודות. אך מכיוון שמעולם לא יצא לי לקשר לוגו חברה שונה עבור סניף, החלטתי ללכת על בטוח ולבדוק כיצד זה עובד. להפתעתי, גם אצלי קיבלתי את הלוגו הראשי שהושתל במסך נתוני חברה.

הפתרון שמצאתי הוא לפתוח תת-חברה ולקשר אותו אל הסניף. הלוגו מתקשר אל מסך: כספים > הנהלת חשבונות > תתי חברות > תתי חברות. זה עבד.

הבעיה היא, שבכל פעם שיש לקשר לקוח חדש אל הסניף עם תת החברה, חובה לגשת למסך חשבונות לקוחות ולהחזיר את הערך בשדה "תת-חברה" אל 000, אחרת החשבון ינוהל בתת-חברה זו.

למרות שהפתרון של שימוש בתת-חברה עובד, משהו לא מסתדר לי… ראשית, הצורך לזכור לגשת לחשבונות לקוחות ולהחזיר את הערך לחברה הראשית – פתרון לא אלגנטי. ושנית, אם השימוש בתת-חברה אכן הפתרון, אזי מדוע קיימים השדות של הלוגו (עברי ולועזי) במסך סניפים אם הם "לא בשימוש"?!?!
    גם אני מבקש אם מישהו יכול להבהיר דברים.

דרך אגב יוסי, האם באמת יש לסניף כלשהו בחברה שלכם לוגו שונה והסניף אינו במקרה "חברת בת". אני אישית לא שמעתי על סניף של חברה המקבל לוגו אחר. אם מדובר על חברת בת, אז ברור שהלוגו שונה ולכן קיים בפריוריטי אפשרות להגדרת תתי-חברות המנהלים באופן נפרד את הנהלת החשבונות שלהם.

אלון.

יוסי
    משתתף
    הי אלון
    כן יש לנו סניף- שהוא למעשה סוג של מחלקת אירועים –
    יש לו לוגו משלו…
    התקשקשתי עם זה כמה שעות – ועדיין לא מבין למה זה לא עובד
    אשמח אם תוכל לעזור לי פה.
    תודה – יוסי
    היי יוסי,

כתבתי לך אפשרות לפתרון בתגובה הקודמת. צריך לפתוח תת-חברה ולקשר אותו לסניף. את הלוגו השתל בתת-החברה הזאת ולא למסך של הסניף.

לא ממש ברור לי כיצד לא הסתדר לך אחרי הפתרון שלי. התוכל לפרט?

ושים לב שוב! בכל פעם שייפתח לקוח חדש אשר יקושר לסניף ההוא, חובה לגשת למסך חשבונות לקוחות ולהחזיר את הערך 000 בשדה "תת חברה".

אלון.

Lior
    מנהל בפורום
    תבדוק שבעיצוב החלק של פרטי הסניף אינו מוסתר. ברירת המחדל שלו היא במצב מוסתר
    רב תודות, ליאור!!!

מדהים עד כמה זה היה פשוט ולא חשבתי בכלל בכיוון של עיצוב הדו"ח. :ohmy:

יוסי, אני מתנצל מראש.

אלון.

יוסי
    משתתף
    תודה חברה 🙂
    הפתרון באמת פשוט מאוד בסופו של דבר…