לקוחות פוטנציאליים

פורומים שימוש במערכת לקוחות פוטנציאליים

משתתף
    שלום,

לחברה בה אני עובדת מתווספים כל שנה כמה מאות של לקוחות פוטנציאליים. כלומר לא לקוחות ממש אלא כאלו שנמצאו שיתכן שיהיו לקוחות בעתיד.

היכן מומלץ לשמור את פרטיהם בלי להעמיס סתם על המערכת- אולי כלקוח זמני? אולי יש LEAD בפריוריטי? או פיתוח פרטי?

תודה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    namnami
    משתתף
    ראיתי שיש מסך לידים. השאלה אם כדאי להשתמש בו ללקוחות הפוטנצאלים (כמה מאות בשנה) או ליצור לקוח זמני כבר מההתחלה (ובכך לחסוך הוספת שדות פרטיים לליד ולממשק שהופך אותו ללקוח זמני).

אודה לעצתכם.

NoamN
    משתתף
    none
    לידים, הזדמנויות והצעות מחיר משתמשים בלקוחות זמניים אשר זהים ללקוחות "רגילים" מבחינת מסך הלקוחות, אבל לא ניתן לפתוח עבורם הזמנה וכד'. בנוסף אין להם כרטיס בהנה"ח.

פותחים לקוח זמני ע"י רישום שם לקוח במסך הלקוחות: המסך יחזיר מספר לקוח שמתחיל ב-T (וזה מה שמבדיל). רישום מספר בשדה מספר לקוח יפתח לקוח קבוע בעל המספר הזה. בארגון שלי, השדה "מספר לקוח" במצב קריאה לאנשי המכירות – הם יכולים לשלוף לקוח קבוע או להקים לקוח זמני אבל הם לא יכולים להקים לקוח קבוע.

namnami
    משתתף
    תודה, אם הבנתי נכון אז אצלכם לא עובדים עם לידים אלא עם לקוחות זמניים?

מבחינת עומס על ה DB, מהירות שאילתות וכד', אין בעיה שיהיו הרבה לקוחות זמניים? או שיש עדיפות שישמרו "בצד" כ"ליד" עד שתהיה איתם עסקה? וכמה נחשב "הרבה מדי" לקוחות?

yitzchok
    משתתף
    IL
    שאלה רטורית:

מספר הלקוחות הזמניים יגיע למספר השורות ב-TRANSORDER או FNCITEMS שיש אצלכם או בכל חברה גדולה?? לדעתי לא. כמות הרשומות בדטהבייס לא צריכה להדאיג.

אולי תרצו להתאים פה ושם רשימות בחירה/חיפוש להגביל ללקוחות קבועים. גם כן אם מישהו נוהג לשלוף את כלל הלקוחות. אבל יכול להיות שיש כבר יותר מדי לפעולה הזאת.

לכו על מה שיותר מתאים לכם לוגיסטית.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.