› פורומים › שימוש במערכת › מדבקות עם כמות מתוך כמות המדבקות הכללית
- This topic has 12 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
- אוקטובר 25, 2018 בשעה 5:35 pm
שלום
אנחנו מדפיסים מדבקות דרך בר טנדר.
בתעודת משלוח/חשבונית מס אני רוצה לומר למערכת להדפיס 5 מדבקות כי זה יוצא עם 5 אריזות.
איך אני גורם למערכת להדפיס לי אוטומטית את הכתות מדבקות שכתבתי היכנשהוא בתעודה ושהיא תדפיס גם על כל אחד את מספרה ומתוך כמה מדבקות, לדוגמא 1 מתוך 5 (1/5) כדי שהמשלוחן יידע כמה קרטונים הוא צריך לאסוף כאן.
תודה
- Replies
-
- אוקטובר 28, 2018 בשעה 9:43 am
ביצעתי כזה דבר באמצעות שינוי הפרוצדורה שמכניסה את השורות לתוך טבלת LABELS. להבדיל מהמצב הקיים, בו שורת תעודת משלוח עם כמות 5 יוצרת שורה אחת בטבלת המדבקות עם כמות 5, צריך ליצור חמש שורות נפרדות בטבלת המדבקות כאשר כל שורה עם כמות 1. מונה נוסף סופר/מסמן כל מדבקה כ-1/5, 2/5 וכו'.ברטנדר מתיחסת לכל המדבקות ולא מדבקות זהות, כך לא ניתן להכין פתרון ברמה הזו.
- אוקטובר 28, 2018 בשעה 10:45 am
והאם אתה מכיר הגדרה כזו בתוכנה של הבר טנדר שהיא תדע למספר את המדבקות בצורה של 1/2 ו 1/3 וכו' כמו שהוורד עושה ?
תודה- אוקטובר 28, 2018 בשעה 1:38 pm
יש לי שאלה: אם לשורה בתעודת המשלוח יש כמות חמש, האם מדפיסים חמש מדבקות, כל אחת עם כמות אחת, או מדבקה אחת עם כמות חמש? יותר קל לבצע את מה שאתה רוצה אם התשובה הראשונה נכונה.ברטנדר ממספר לפי כל המדבקות שנשלחות להדפסה. אם שולחים 100 מדבקות להדפסה שמורכבות מ-20 שורות או מ-100 שורות, המונה יציג 1/100, 2/100 וכו'. אני מניח שאתה לא רוצה להעביר את משטח העבודה של המדבקות (ומשם להדפסה) כמויות קטנות כי זה יוסיף תקורה רבה.
- אוקטובר 28, 2018 בשעה 1:40 pm
התשובה שלי לצערי שונה לחלוטין.
בכל משלוח זה אינדוודואלי. המשתמש יכניס בתעודת המשלוח כמה קרטונים הוא שולח ולפי זה אני רוצה את מספור המדבקות. זה פשוט משתנש ולא משנה כמות השורות או הכמות הנשלחת.
כיום הם פשוט בקלט שנפתח של ההדפסה בוחרים כמה מדבקות להדפיס למרות שבהגדרת המדבקה מוגדר להדפסה כמות 1.
אני רוצה שתהיה להם אפשרות להגדיר בתעודה כמה יודפס ומכאן יודפס הכמות שבחרו עם מספור רץ.
תודה- אוקטובר 28, 2018 בשעה 3:23 pm
עם כל הכבוד, נראה לי שפספסת את הנקודה המרכזית שלי. מדבקות אינן מודפסות מתעודת משלוח: יש תכנית כלשהי (בדרך כלל מותאמת לצרכי הלקוח) שמוסיפה שורות במשטח העבודה להכנת מדבקות (ניהול מלאי > הדפסת מדבקות > משטח עבודה להכנת מדבקות), וההדפסה עצמה מתבצעת על הרשום במשטח העבודה הזה. לכן המספור צריך להתבצע במשטח העבודה.- אוקטובר 28, 2018 בשעה 5:11 pm
אני שוב מודה לך, אבל או שאני לא מבין אותך או שאתה לא מבין אותי:
1. לגבי כמות המדבקות זו שאלה אחת, והבנתי שנניח שניתן לכתוב באיזה שדה בתעודת המשלוח כמו 5 ונתערב בפרוצדורה שהיא תכניס למשטח כמות 5 (או 5 שורות) אם בשדה זה יש 5. נכון ?
2. לגבי המספור של 1 מתוך 5 ו 2 מתוך 5 וכו'. אני שואל האם כמו שיש בתוכנת וורד מספור עמודים אז אולי יש הגדרה כזו בתוכנה של הבר טנדר שאם אני מדפיס 5 מדבקות היא יודעת למספר אותם מבלי שאסתמך על הפריוריטי או שאצטרך לתכנת פה משהו נוסף בפריוריטי.
תודה- אוקטובר 29, 2018 בשעה 9:22 am
- אוקטובר 29, 2018 בשעה 9:22 am
1. זה תלוי בתכנית שמכניסה שורות לתוך משטח העבודה של המדבקות. בדרך כלל, כמות 5 בתעודת משלוח תוביל לשורה אחת במשטח העבודה עם שדה "כמות מדבקות" 5. אבל אפשר לשנות זאת.2. אפשר להגדיר מונה בעיצוב המדבקה בברטנדר, אבל המונה פועל על הריצה כולה. אם תדפיס את השורה הבודדת מהשלב הראשון, תקבל מונה כמו שאתה רוצה, אבל אם תדפיס יותר משורה אחת, המונה יופעל על כל המדבקות שבריצה.
- אוקטובר 29, 2018 בשעה 9:31 am
- אוקטובר 29, 2018 בשעה 11:17 am
כמות המדבקות שמודפסות לפי שורה נמצאת בשדה "כמות מדבקות", לא באף אחד מהפרמטרים. התכוונתי לכך: נניח שבשורה 1 בשדה "כמות מדבקות" רשום 5, בשורה 2 רשום 10 באותו שדה ובשורה 3 רשום 20.פקודה להדפיס את תוכן משטח העבודה תגרום להדפסת 35 מדבקות. אם יש מונה שיושב בתוך עיצוב המדבקה, הראשונה תציג 1/35, השניה 2/35 וכך הלאה.
כדי ליצור "מונה לפי שורה", צריך (א) כל מדבקה תהיה בשורה נפרדת עם "כמות מדבקות" 1 (לכן במקרה הזה תהיינה 35 שורות), (ב) תוספת לפרוצדורה שמכניסה את השורות לתוך משטח העבודה גם תבנה את המונה בתוך אחד הפרמטרים, כאשר המכנה משתנה לפי מספר השורה בתעודת משלוח (או משהו דומה) והמונה מתאפס כל פעם מחדש כאשר המכנה משתנה.
- אוקטובר 29, 2018 בשעה 12:24 pm
ותוכלו להפנות אותי להיכן בדיוק מגדירים את המספור הזה בבר טנדר ?
ממש תודה לכם, למדתי המון.- אוקטובר 31, 2018 בשעה 10:50 am
Serialization refers to the act of assigning a unique identification code to each item in a series. Although each identifier is typically called a "serial number," it can include letters, numbers, or symbols.In BarTender, you can enable and configure the serialization setup for a data source using the Serialization dialog, accessible from the Transforms tab. Once you have set up a data source to serialize, the value will be set automatically by the application after every print job.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.