מהדורות מוצר – שאלה

פורומים שימוש במערכת מהדורות מוצר – שאלה

משתתף
    היי לכולם,
    שאלה כללית: מה עושים כשאנחנו צריכים כמה מהדורות מוצר פעילות בו זמנית?
    נניח יש מוצר ויש ממנו כמה מהדורות שונות (כולן פעילות), הפעם ארכיב מוצר כשרכיב הבן יהיה במהדורה X ומחר ארכיב את אותו המוצר אבל רכיב הבן יהיה ממהדורה X1.
    (ואני צריך לדעת שהאבא מורכב פעם אחת ממהדורה X ופעם אחרת ממהדורה X1).

האם יש למישהו פיתרון בנושא הזה?

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • Replies
    snoof123
    משתתף
    בסוף החלטתי לנהל פריט מרכז במקום מהדורות וככה גם יהיה בקרה על המלאי ובפק"ע פשוט נמחק את המרכז וכל פעם נבחר את המוצר מהמדורה הנבחרת שירכיב לנו את הבום.

יש למישהו רעיון טוב יותר? אשמח לעזרה בנושא 🙂

YairM
    משתתף
    במערכת תעשייתית ניתן להגדיר בנוסף לניהול מהדורות מוצר גם ניהול מהדורות עץ מוצר,ראשית יש לסמן דגל בשדה מהדורות עץ מוצר? שבמסך מוצרים,להסבר נוסף,תוכל גם להעזר בעזרה למסך הבן מהדורות עץ מוצר ,של מסך מוצרים.
    snoof123
    משתתף
    תודה על המענה,
    אני ניהלתי עץ מהדורות אבל העניין הוא שאי אפשר לנהל שתי מהדורות בתוקף אלא רק אחת.
    YairM
    משתתף
    זה ברור,אבל לאחר פתיחת הפק"ע ע"י ה-MRP,תוכל לשנות את מהדורת עץ המוצר בפק"ע ,למהדורה הרלוונטית גם היא לא בתוקף,ולאחר מכן לשחרר את הפק"ע.
    snoof123
    משתתף
    כשעשיתי את זה המערכת חסמה אותי.
    YairM
    משתתף
    במערכת סטנדרטית כאשר אתה משנה בפק"ע מהדורת עץ מוצר למהדורה שלא בתוקף, מתקבלת הודעת אזהרה שהמהדורה לא בתוקף,יכול להיות שהפכתם את הודעת האזהרה לשגיאה ולכן אתה לא יכול להתקדם ,או שיש לכם פיתוחים פרטיים שמונעים קישור מהדורה שלא בתוקף.
    snoof123
    משתתף
    תודה על המענה.
    אני לא זוכר בדיוק מה היה בתהליך שלנו ששונה וגרם למערכת לחסום אותי אבל זה בוודאות לא עניין של הרשאות או פיתוח פרטי. (אני טאבולה ומנהל המערכת).

בכל מקרה, אנחנו משתמשים בפיתרון אחר שעונה לנו טוב בהרבה על הצורך וגם תומך בשאר התהליכים הארגוניים שלנו, ניהול מהדורות מוצר בפריוריטי (בדרך הסטנדרטית) זה נושא די לקוי וכושל לדעתי.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.