› פורומים › שימוש במערכת › מהדורות מוצר – שאלה
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 10 חודשים by
snoof123.
- אוגוסט 29, 2016 בשעה 5:14 pm
היי לכולם,
שאלה כללית: מה עושים כשאנחנו צריכים כמה מהדורות מוצר פעילות בו זמנית?
נניח יש מוצר ויש ממנו כמה מהדורות שונות (כולן פעילות), הפעם ארכיב מוצר כשרכיב הבן יהיה במהדורה X ומחר ארכיב את אותו המוצר אבל רכיב הבן יהיה ממהדורה X1.
(ואני צריך לדעת שהאבא מורכב פעם אחת ממהדורה X ופעם אחרת ממהדורה X1).האם יש למישהו פיתרון בנושא הזה?
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- Replies
-
- אוגוסט 29, 2016 בשעה 5:33 pm
בסוף החלטתי לנהל פריט מרכז במקום מהדורות וככה גם יהיה בקרה על המלאי ובפק"ע פשוט נמחק את המרכז וכל פעם נבחר את המוצר מהמדורה הנבחרת שירכיב לנו את הבום.יש למישהו רעיון טוב יותר? אשמח לעזרה בנושא 🙂
- ספטמבר 2, 2016 בשעה 1:53 pm
במערכת תעשייתית ניתן להגדיר בנוסף לניהול מהדורות מוצר גם ניהול מהדורות עץ מוצר,ראשית יש לסמן דגל בשדה מהדורות עץ מוצר? שבמסך מוצרים,להסבר נוסף,תוכל גם להעזר בעזרה למסך הבן מהדורות עץ מוצר ,של מסך מוצרים.- ספטמבר 2, 2016 בשעה 5:17 pm
תודה על המענה,
אני ניהלתי עץ מהדורות אבל העניין הוא שאי אפשר לנהל שתי מהדורות בתוקף אלא רק אחת.- ספטמבר 4, 2016 בשעה 2:43 pm
זה ברור,אבל לאחר פתיחת הפק"ע ע"י ה-MRP,תוכל לשנות את מהדורת עץ המוצר בפק"ע ,למהדורה הרלוונטית גם היא לא בתוקף,ולאחר מכן לשחרר את הפק"ע.- ספטמבר 4, 2016 בשעה 6:56 pm
במערכת סטנדרטית כאשר אתה משנה בפק"ע מהדורת עץ מוצר למהדורה שלא בתוקף, מתקבלת הודעת אזהרה שהמהדורה לא בתוקף,יכול להיות שהפכתם את הודעת האזהרה לשגיאה ולכן אתה לא יכול להתקדם ,או שיש לכם פיתוחים פרטיים שמונעים קישור מהדורה שלא בתוקף.- ספטמבר 5, 2016 בשעה 11:17 am
תודה על המענה.
אני לא זוכר בדיוק מה היה בתהליך שלנו ששונה וגרם למערכת לחסום אותי אבל זה בוודאות לא עניין של הרשאות או פיתוח פרטי. (אני טאבולה ומנהל המערכת).בכל מקרה, אנחנו משתמשים בפיתרון אחר שעונה לנו טוב בהרבה על הצורך וגם תומך בשאר התהליכים הארגוניים שלנו, ניהול מהדורות מוצר בפריוריטי (בדרך הסטנדרטית) זה נושא די לקוי וכושל לדעתי.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.