› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › מחולל דוחות בפריוריטי – הצגת טקסט
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
-
- אוקטובר 29, 2017 בשעה 3:55 pm
אתה צריך להבין שעבור כל שורה ב-DOCUMENTS יתכן מספר שורות ב-DOCUMENTSTEXTמעבר לחיתוך על DOC אתה חייב לקבץ את כל העמודות שיש לפני העמודה של TEXT
יש למיין את הדו"ח לפי DOCUMENTSTEXT.TEXTORD (אם אני זוכר את שם נכון) בסדר מיון מתאים
וגם רוחב העמודה צריכה להיות בדיוק 68 תווים
ואז יש סיכוי שזה יעבוד[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 29, 2017 בשעה 3:57 pm
לא יודע אם יעזור או יסבך אבל כדאי שתדע על הדיון הזה
https://priority-forums.com/he/index.php/forums/6/17489משם אני מקווה שתבין למה כתבתי "יש סיכוי שיעבוד"
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 29, 2017 בשעה 9:55 pm
אם התכוונת לנוסיף שדה נוסף במחולל דוחות היישומי על ידי הוספה לדוח הבסיס אני בספק שיעבוד היות וצריך שכל העמודות שמוצגות צריכות להיות מקובצות והמיון צריך להיות באופן מסויים.
אם התכוונת במחולל דוחות בפיתוח נדרש לחתוך עם days
תוכל לראות איך מבצעים בדוח הסטנדרטי של קריאות שירות- אוקטובר 30, 2017 בשעה 12:19 am
ינאיאני לא מבין למה אתה טוען שנדרש חיתוך עם טבלת DAYS
החיתוך עם טבלת DAYS משמש בדו"חות פירוט תעודות (אלה שיש להם תיאור מוצר מורחב) כדי להבדיל בין השורה הראשונה בה מוצג – באותה עמודה – תיאור המוצר עצמו PARTDES, ושאר השורות שמביאות את הטקסט המעוצב מ-DOCUMENTSTEXT
אם מישהו רוצה לקבץ את כל העמודות שיש לו כבר ולהוסיף עמודה חדשה עבור DOCUMENTSTEXT.TEXT בלבד אינני רואה סיבה להביא בכלל DAYS כי כבר מהשורה הראשונה אפשר לשלוח את העמודה ההיא.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 30, 2017 בשעה 12:55 am
טעות שלי,
במקרה הזה מביאים את DAYS כחיתוך מותנה לתת מענה למקרים שאין בתעודה פירוט במסך הטקסט החופשי.מאמין שגם במקרה המוצג כאן זה נדרש להתנות החיתוך של בין DOC של המסמך למסך הטקסט במקרים שלא מפורט
- אוקטובר 30, 2017 בשעה 10:38 am
ינאיאכן אתה צודק שחשוב לרשום סימן שאלה כדי לבצע outer join ולא לאבד תעודות מהדו"ח כשאין טקסט לתעודה.
אבל אני חושש מהרשום שטבלת DAYS נדרשת כדי לבצע את ה-outer join הזה. צריך להספיק לעשות חיתוך כזה על DOCUMENTSTEXT בלבד. תוכל בבקשה להביא דוגמה?
רן
אני אשמח לדעת אם התסדרת
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 30, 2017 בשעה 4:30 pm
תודה לכם
למעשה התלבשתי על דוח קיים (תעודות מלאי שלא חוייבו)והפכתי אותו לתעודות מלאי שיצאו ללא חיוב.
ממה שנכתב בפורום על דוח קיים, הנושא יותר מורכב (ואפילו לא ישים) בגלל הקיבוץ של כל העמודות.
אני בונה עכשיו דוח חדש ואבדוק עפ"י הטיפים שניתנו לי כאן
אעדכן,שוב תודה
רן
- אוקטובר 31, 2017 בשעה 2:14 pm
אפשר לכתוב דו"ח שמציג מלל HTML ללא שימוש ב-DAYS. זה כנראה תלוי באיך הנתונים מוצגים.יש אצלי דו"ח אחד לקריאות שרות פתוחות כאשר כל נתוני הקריאה מקובצים ומוצגים בכותרת. במקרה הזה, המלל החופשי מוצג ללא התחכמויות.
יש דו"ח נוסף שמציג נתונים של הזדמנויות כאשר נתוני ההזדמנות מוצגים ליד המלל החופשי. כדי לזכור מה לעשות, כתבתי לי מסמך שנראה כך
1. קודם יש ליצור דו"ח רגיל ותקין לפני שמוסיפים את השדות המיוחדים
2. כל שדה בדו"ח צריך להיות מקובץ, מלבד שדות שרוצים לסכם וכמובן המלל החופשי (בדו"ח לדוגמא, המונה והסכום אינם מקובצים).
3. שדות שאינם מקובצים צריכים להיות מוגדרים במסך הבן "עמודות הדו"ח – הרחבה" עם תנאי מיוחד, כאשר השדות ה"רגילים" אשר יסוכמו יופיעו רק כאשר DAYS.DAYNUM = 0, והמלל יופיע רק כאשר המשתנה הזה 1. חייב להיות לפחות שדה אחד כזה.
4. צריך להוסיף חיתוך עבור המפתח של טבלת הטקסט בשיטה כך יש "חיבור" רק כאשר DAYS.DAYNUM = 1
5. כנ"ל לגבי CUSTCAMPAIGNSTEXT.TEXTLINE
6. CUSTCAMPAIGNSTEXT.TEXTORD אינו מוצג אך צריך לקבל "ע. מיון" הכי גבוה
7. צריך להגדיר DAYS.DAYNUM, BETWEEN 0 AND 1
זה אומר שיש שדות עם ביטוי כמו DAYS.DAYNUM = 0 ? 1 : 0 (מונה הזדמנויות),
DAYS.DAYNUM = 0 ? CUSTCAMPAIGNS.PRICE : 0 (סכום ההזדמנות)
DAYS.DAYNUM = 0 ? ' ' : CUSTCAMPAIGNSTEXT.TEXT (מלל)
CUSTCAMPAIGNSTEXT.TEXTLINE
= (DAYS.DAYNUM 1 ? 0 : CUSTCAMPAIGNSTEXT.TEXTLINE)מוצגים שדות של CUSTCAMPAIGNS כאשר DAYS.DAYNUM = 0, ומוצגים שדות של CUSTCAMPAIGNSTEXT כאשר DAYS.DAYNUM = 1
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.