› פורומים › שימוש במערכת › מחולל נתונים בקבלה
- This topic has 11 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 6 חודשים by
sayo.
- יולי 3, 2017 בשעה 1:43 pm
היי,אני רוצה שסטטוס קבלה תשתנה כאשר ת.תשלום משוקלל גדול מת.חשבוניות משוקלל.
אבל כאשר אני מוסיפה בתנאי גדול מ- "הוסף שדה", בוחרת בשדה ת.חשבוניות משוקלל", אני מקבלת שגיאה "הביטוי אינו תקין".
כנראה בגלל ששדה ת.ח-ן משוקלל הוא מסוג CHAR אז רשמתי <> אבל עדין מקבלת שגיאה… או האם יש דרך עדיפה לבצע זאת?
תודה מראש!
מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 3, 2017 בשעה 3:48 pm
נראה לי שבמקום
DDMMYY
את צריכה לשים
'DD/MM/YY'
(כולל הגרשים)[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 3, 2017 בשעה 9:02 pm
לא התייחסתי לזה…
איפה את משתמשת בביטוי הזה?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 4, 2017 בשעה 11:23 am
בקבלות
כנראה התנאי שלי לא נכון
עשיתי לאחר שינוי בשדה "סכום הקבלה" שנה סטטוס בתנאי שתאריך תשלום משוקלל גדול מתאריך חשבוניות משוקלל
ועוד אחד אותו דבר רק בשינוי שדה "סכום לתשלום"- יולי 4, 2017 בשעה 2:20 pm
יש לי ספק אם ניתן לבצע את מה שאת רוצה. הרי את קובעת חוק בכותרת הקבלה, אשר תפעל כאשר נעשה שינוי באחד השדות בכותרת. אבל התאריך המשוקלל משתנה עקב פעולה בשורות הקבלה, לכן החוק בכלל לא מתבצע. ניתן לבדוק זאת ע"י קביעת חוק אשר תציג הודעת אזהרה כלשהי כאשר יש שינוי בתאריך המשוקלל – אני מעריך שאף פעם לא תראי את ההודעה.- יולי 4, 2017 בשעה 4:26 pm
טריגרים באותם מסכי בן, כן? לא במסך האב, מאותן הסיבות
(ועדכון סטטוס דרך ממשק בבקשה, למי שלא ברור לו)[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 20, 2017 בשעה 11:38 am
נכון
בעיה חדשה שגיליתי,
על מנת שהסטטוס ישתנה הוא צריך ששני פרמטרים יהיו מלאים,
ת.תשלום משוקלל ות.חשבוניות משוקלל.
כאשר מסמנים במסך הבן את החשבוניות ועוברים למסך בן אחר כדי לרשום את התשלום ואז עולים למסך האב, הכל עובד תקין.
אבל אם בין רישום התשלום לסימון החשבוניות עולים למסך האב, הטריגרים לא עובדים.מה יכולה להיות הסיב לכך?
- יולי 20, 2017 בשעה 1:07 pm
באילו מסכים רשמת את הטריגרים,והאם הטריגרים הם ביציאה מהמסך או ביציאה מהרשומה?- דצמבר 31, 2017 בשעה 11:39 pm
היי, חוזרת להתעסק בזה שוב.
מציינת שהצלחתי להפעיל את הטריגרים כמו שצריך.
עכשיו הדרישה שזה יעבוד אך בלחיצה על הפרוצ' לסגירת הקבלה.
אז חשבתי שרק אעתיק את מה שרשמתי בטריגר לשלב הראשון בפרוצ' אך גם פה עלו בעיות עם התאריכים.
אחרי כמה ניסיונות, השורה הזו עוברת ללא שגיאות:
ATOD(RTOA(AVRGDATE,0),'DD/MM/YY') + (30 * 24:00)
אך בהרצה של הפרוצ' מתקבלת שגיאה שהיתה בעיה בהמרה של התאריך.
אשמח לדעת מה לא בסדר בשורה הזו.
תודה מראש!
מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.