› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › מחיקת יוזרים ועובדים לא פעילים
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 10 חודשים by איציק ש..
-
- ינואר 3, 2021 בשעה 8:16 pm
אתה מתכוון שאתה רוצה למחוק את הלוגינים בדטהבייס MSSQL או למחוק שורות מ-USERS וחברותיה?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 4, 2021 בשעה 9:16 am
למחוק שורות מusers וחברותיה.יש הרבה הודעות שקשורות לנתונים ממסכי בן , שאין בהם כלום.
מהדטהבביס אני חושש יותר…
- ינואר 4, 2021 בשעה 2:03 pm
מה המטרה שלך?למנוע כניסה לא רצויה? או לצמצם את רשימת המשתמשים ועובדים?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 5, 2021 בשעה 7:54 am
המטרה היא לצמצם את רשימת העובדים והמשתמשים, כל אלו היו קיימים בסביבות האחרות שהיו לפני ההעתקה של המערכת .אני הקמתי חברה שבה יש 30 משתמשים ובחברות הקודמות היו 1000 משתמשים, אני רוצה למחוק את כל ה1000 , אין להם רישומים במערכת והמערכת עצמה היא חדשה.
- ינואר 6, 2021 בשעה 12:47 am
לא בדיוק עכבתיהעתקת שרת לשרת אחר ואז יצרת חברה חדשה ומחקת את כל החברות שהיו קודם? עשית את זה כדי להתחיל נקי עם הפיתוחים שהיו בשרת הקודם?
גם אם מחקת את כל החברות זה לא שאין נתונים. עדיין הייתי חושש מהפלת (הסתרת) רשומות כתוצאה ממחיקת משתמשים שמשתתפים בחיתוך.
כתבת "יש הרבה הודעות שקשורות לנתונים ממסכי בן , שאין בהם כלום." ראית את ההודעות כשניסית למחוק משתמש? אם כן זאת סימן שיש בדיקות אוטומטיות (אינני זוכר אם בלתי אפשרי למחוק משתמש או אם כפוף לכללי המחיקה הרגילים); הייתי סומך עליהם למרות שלטענתך אין רשומות. עבור למשתמש הבא.
אם התכוונת להודעות אחרות בבקשה תסביר
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.