› פורומים › שימוש במערכת › מחיקת קבצים ישנים במערכת
- This topic has 21 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 10 חודשים by
yitzchok.
-
- אוגוסט 11, 2016 בשעה 6:56 pm
השאילתה הראשונה נותנת מספרים סבירים – למשל 44 עבור אוג-2016.
אלא שבתיקית החודש הזה ב-MAIL יש 1017 קבצים ב-400 תיקיות ……..
בחודש הקודם 2057 קבצים ב-573 תיקיות (כאשר בשאילתה 130).השאילתה השנייה מראה שכל הקבצים מסוג I,
וזה מתקבל על הדעת בהשוואה לכמות החשבוניות שאנחנו מוציאים
(אם היו גם תעודות משלוח היה צריך להיות כבר 300 החודש – אבל לא 1000 !)- אוגוסט 11, 2016 בשעה 7:08 pm
אני בספק אני נסה את השאילתא הזאת כדי לראות אם הקבצים האלה שייכים להודעות דואר (שנשלחות אוטומטית)
SELECT STRPIECE(ATTACHMENT,'/',5,1), COUNT(*) FROM ATTACHMENTS WHERE ATTACHMENT LIKE '%.jai' GROUP BY 1 ORDER BY 1 FORMAT ;
SELECT F.USERLOGIN AS 'FROM', T.USERLOGIN AS 'TO', COUNT(*) FROM ATTACHMENTS, MAILBOX, USERS F, USERS T
WHERE ATTACHMENTS.MAILBOX = MAILBOX.MAILBOX
AND F.USER = (MAILBOX.FROMUSER = -1 ? 0 : MAILBOX.FROMUSER)
AND T.USER = (MAILBOX.TOUSER = -1 ? 0 : MAILBOX.TOUSER)
AND ATTACHMENT LIKE '%.jai' GROUP BY 1,2 ORDER BY 1,2 FORMAT ;
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 11, 2016 בשעה 7:11 pm
דרך אגב, המספרים שאתה נותן עבור קבצים בתיקיות – כולם jai?
יכול להיות שמספר ה-jai כן תואם למספרים שחזרו מהשאילתאות?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 11, 2016 בשעה 7:21 pm
מקבל רק EXECUTION OK ….
אני עושה משהו לא נכון, או שפשוט התוצאה ריקה ?
(אני תחת Tabula SDK = מנהל המערכת > מחוללים > פרוצדורות > סביבת פיתוח SQL)- אוגוסט 11, 2016 בשעה 7:25 pm
כן, כל הקבצים JAI .
ודרך אגב – החלוקה לתיקיות לא ברורה – בתיקיה אופיינית יש 2-3 קבצים מתאריכים שונים….- אוגוסט 11, 2016 בשעה 7:49 pm
עשית בסדר. אם לא היה פלט אז אין שום דבר במערכת המייל עם נספחים מסוג JAI.החלוקה לתיקייות היא אקראית. נוצרה תיקייה לחודש ואז כדי לפרוס את הקבצים ולא ליצור תיקייה מלאה, ואולי גם כדי לצמצם את האפשרות של התנגשות בשמות, הקובץ נרשם לתיקייה הבעלת שם סתמי. יוצא שמספר הקבצים בתוך תיקייה ישתנה, ועשוי להיות נמוך.
כל זה עדיף מהמצב הקודם/מקורי שהיה רישום של כל קובץ ישירות בתיקיית מייל.
בתיקיית מייל שלנו יש עדיין (וישארו) מעל 150 אלף (!!) קבצים – אסור לפתוח את התיקייה ב-windows explorer כי תחכה כמה דקות טובות עד שתגיב[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.