› פורומים › שימוש במערכת › מחסן זווד
- This topic has 9 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 9 חודשים by
YairM.
- Replies
-
- אוגוסט 7, 2017 בשעה 1:47 pm
- אוגוסט 7, 2017 בשעה 4:31 pm
מחסן זווד חייב להיות מטיפוס F והוא בעצם מחסן ביניים שבו מאחסנים את המוצרים שנופקו ,עד להשלמת הניפוקים ו/או עד שרצפת היצור מוכנה לקבלם.אני לא מכיר את האיפיון בחברה שלך,אבל בהחלט אפשר לשקול לדלג על שלב של ניפוק למחסן ביניים מחסן זווד,אך למעשה אם תנפק ישירות למחסן הרצפה ולאחר מכן תרצה להעביר את החומרים ע"י תעודת משלוח רשמית כמו משלוח לקבלן משנה/הורדת זווד,תצטרך לרשום בתעודה ממחסן קבלן המשנה למחסן קבלן המשנה ,וזו בעצם תעודה "פיקטיבית" כי כבר כל החומרים הועברו למחסן הקבלן ברגע הניפוק לרשימת הזווד בפק"ע
- אוגוסט 13, 2017 בשעה 4:55 pm
וזה בדיוק מה שאני מנסה להבין גם באשכול הסמוך. אולי אפשר לוותר על הכפל הזו ועל התעודה הפיקטיבית ולנפק ישר למחסן הייצור של הספק ? אני שמעתי שיש קשר למלאי, דהיינו אם זה במחסן הייצור שלו אז לא במלאי אצלי במובנים מסויימים אבל אם רק ניפקתי לזווד אזי זה אצלי במלאי בכל מובן. דרוש מישהו שיודע טוב ושיסביר את זה חזק.
תודה- אוגוסט 17, 2017 בשעה 6:26 pm
קיבלת תשובה,אולי היא לא התשובה שאתה מצפה לה,אבל היא התשובה לשאלה שנשאלה.אם תנפק ישירות למחסן קבלן המשנה,איך תשלח את חומרי הגלם לקבלן,אם איזו תעודה?
- אוגוסט 17, 2017 בשעה 6:57 pm
כשם שניפוק לרשימת הזווד מעביר את המוצרים למלאי במחסן הזווד כך אני מצפה (או שמוגזם לצפות) שניפוק ישיר למחסן הייצור של הקבמ"ש יעביר את המלאי לשם.
השאלה אם זה אכן עובר ?
והאם זה תקין מבחינת דוחות מלאי וכאלה דברים ?- אוגוסט 17, 2017 בשעה 8:25 pm
אם אתה מגדיר בניפוק לרשימת זווד את המחסן של קבלן המשנה במקום מחסן זווד,אז המלאי עובר למחסן קבלן המשנה בדיוק כמו שחשבת/ציפית.
אבל לאחר שניפקת ישירות למחסן קבלן המשנה,איך אתה שולח את החומרים לקבלן,עם איזו תעודה?או שמא אתה מתכוון לשלוח ללא תעודה כלל….- אוגוסט 20, 2017 בשעה 11:30 am
מבין את שאלתך במקרה שאכן צריך תעודת משלוח ואני צריך שיחתמו לי ושזה יהיה מתועד וכו' וכו'. אבל מה במקרה שלא מענין אותי ת. משלוח, הסחורה נמצאת מהרגע שהגיעה אצל מחסן הספק בכפר יפה ליד ליברפול.. כל מה שאני רוצה זה לתעד במערכת שלי ברמלה הקטנה את הייצור שנעשה אצל הקבלן שלי באנגליה. אבל אני רוצה שהתיעוד יהיה טוב. האם במקרה זה אני יכול פשוט לתעד כביכול שהמוצרים הגיעו למחסן וירטואלי שלי אצל הספק והניפוק יהיה מיד ימין ליד שמאל למחסם הייצור של הספק. אני גם לא רוצה להעמיס על העובדים שלי עבודה מיותרת 'ניפוק לזווד' ואח"כ 'משלוח\הורדת זווד' ואו 'העברה בין מחסנים'.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.