› פורומים › שימוש במערכת › מחסן MRB כברירת מחדל בניפוק לפקע
- This topic has 6 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 11 חודשים by שלי.
- מרץ 29, 2018 בשעה 4:59 pm
שלום לכולם , מישהו יודע איך אפשר לשנות הגדרה של מחסן שנמשך לי באופן קבוע ?
ברגע שאני מנסה לנפק לפקעות נמשכים לי עבור חלק מהמקטים מחסןMRB כברירת מחדל, איך ניתן לשנות זאת ?בכלליות – מהו סדר העדיפות ממנו נלקחים המלאים בניפוק לרשימת זווד במסך פקעות ואיך ניתן לשנות זאת ?
תודה וחג שמח.
- Replies
-
- מרץ 29, 2018 בשעה 5:19 pm
מקווה שאני לא מטעה אותך, אבל למה ששאלת יכול להיות 3 כוונות שונות, מקווה שנתתי לך לפחות פיתרון אחד עבור כל כוונה 🙂אם הכוונה למחסן שממנו מנופקים חומרי הגלם אז יש לך שדה כזה במסך האב "פק"עות" שנקרא "מחסן מנפק".
אם הכוונה למחסן שאליו הפק"ע תנפק את חומרי הגלם (מחסן ייצור) אז לדעתי מגדירים את זה במסך "מרכזי עבודה".
אם הכוונה שלאחר דיווח הייצור המוצרים יעברו למחסן ספציפי נניח MAIN, אז לדעתי זה נמצא במסך הבן: תהליכים->פעולות בתהליך. עמודה "למחסן" בפעולה האחרונה מסמנים.
- אפריל 3, 2018 בשעה 12:19 am
תודה רבה על התגובה, אך לא לכך התכוונתי..
כוונתי היא שאני רוצה לנפק את הפריטים עצמם ומופיע לי כברירת מחדל מחסן MRB עבור חלק מן הפריטים, בניפוק עצמו (פקעות – ניפוק לרשימת זווד )- אפריל 3, 2018 בשעה 11:22 am
אבל זה מה שעניתי למעלה אני חושב.
כשאני לוחץ F1 על השדה "למחסן" במסך שכתבת פה:
"המחסן הרצפה אליו מנופק המוצר, בד"כ מופיע באופן אוט' המחסן המקושר למרכז העבודה בו מתבצעת פעולת הייצור שעבורה מנופק המוצר. לשנותו לפי הצורך.הערה: אם המניפוק הוא עבור פעולה המתבצעת ע"י קבלן משנה, מחסן הזווד של הקבלן המשנה יופיע באופן אוט'." (שגיאות "ה'" הידיעה במקור).
שלפי את מוצר האב במסך "מוצרים" -> תעשי פעמיים F6 על התהליך, ואח"כ פעמיים F6 על הפעולה הרלבנטית (ממסך הבן – זו של הייצור היא הרלבנטית).
משם תעשי פעמיים F6 על מרכז העבודה ותבחרי את המחסן הרלבנטי.
***זה כדי לוודא שהמוצר שלך מחובר לתהליך, לפעולה, למרכז העבודה וכמובן למחסן אליו מנפקים בניפוק לרשימת הזווד.
(זה מה שאני יודע על מחסן ברירת מחדל שמנופק אליו).
- דצמבר 4, 2018 בשעה 3:47 pm
היי , שואלת שוב באותו נושא.
עזר לי מאוד מה שרשמת , אך אני נתקלת בבעיה באותו מסך בשדה "ממחסן" אני לא רוצה שיפיע לי שם מחסן MRB
איך ניתן לשלוט על הגדרה זו ?- דצמבר 5, 2018 בשעה 1:11 am
האם קיים לך מלאי לאותם פריטים במחסנים אחרים?
הלוגיקה שהמחסן נבחר בניפוק לרשימת הזווד הוא בדרך כלל לפי fifo ןסטטוס מלאי שמאפשר ניפוק.האם המלאי המאוחסן במחסן mrb הוא בסטטוס המאפשר ניפוק?
ייתכן גם שאם תשני את טחפוס המחסן ל w אז המערכת תתעלם ממנו. כדאי לבדוק בקוד.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.