מייל שנשלח אוט' (תכנית בטריגר לMAILBOX)

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי מייל שנשלח אוט' (תכנית בטריגר לMAILBOX)

משתתף
    היי,
    אני בונה תכנית ששולחת מייל אוט' מתוך קבלות סחורה מספק, הסיבה שאני עושה תכנית היא שיש המון תנאים שלא מופיעים בגוף התעודה וההיגיון אומר שזה פשוט יותר.

אני ארצה להוסיף תמונה של הפריט בגוף המייל, אני יודע איך להוסיף את התמונה כנספח, אני גם יודע איך להוסיף את התמונה ידנית בגוף המייל באמצעות ALT+P

האם יש דרך להכניס את התמונה לגוף המייל עם התכנית? לא ידנית, אלא שהמע' לבד תבצע את הALT+P הזה ותוסיף את התמונה לגוף המייל?

אשמח לעזרה, מתנצל אם ההודעה נראית מבלבלת, אם יש שאלות מכוונות תשאלו ואוכל לענות וככה למקד.

תודה לעוזרים 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    ניתן לבצע זאת באמצעות הממשק SENDMAIL עליו עבדנו לפני כמה חודשים.
    snoof123
    משתתף
    נעם, ראשית תודה על התגובה המהירה 🙂
    אסביר:
    אני בונה תכנית דומה למה שעשיתי איתך אבל אני רוצה להוסיף שם את התמונה עצמה באופן אוטומטי.
    עכשיו כדי להפעיל את התמונה אני צריך ללחוץ ALT+P ואז לרשום נתיב וללחוץ OK
    אני מעוניין שהתכנית תעשה את זה בשבילי, האם זה אפשרי? או שלא ניתן לגעת בתוך עיצוב גוף המייל באמצעות תכנית (?)
    אלמוני
    אורח
    תמונת הפריט אמורה להישמר בשדה PARTEXTFILE.EXTFILENAME, לכן בתכנית אתה שולף את הערך הזה ומכניס לשדה המקביל ב-SENDMAIL (מסך בן ATTACHMENTS).

אבל אם אתה רוצה להוסיף את התמונה עצמה …. נשמע שאתה רוצה לדמות את הפעולה של לחיצת הצלמית של התמונה במסך מלל, כמו ORDERSTEXT. אני חושב שאני יודע איך זה נעשה במסך, אבל הפעולה הזו נמצאת ממש בקוד הבסיסי של מסך מלל (BUILT IN) ואינה חשופה לתכנות ברמה שלנו (התכוונתי לרמת התכנות שמפתח יכול ליישם, ולא לרמת הידע שלנו).

snoof123
    משתתף
    זה בדיוק מה שרציתי לעשות, תודה על המענה.
    להוסיף בATTACHMENTS כמובן שהצלחתי 🙂
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.