› פורומים › שימוש במערכת › מלאי ומחסנים
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 4 חודשים by
מארק.
- אוקטובר 28, 2010 בשעה 1:08 am
שלום
1. בדווח הרכבות במסך הרכבות במחסנים כשבחרתי בפריט מסויים במסך הפירוט עלה לי החלון " למוצר זה לא מוגדר אף בן עם כמות חיובית וביחס קבוע C "
מה ז"א ? ומה צריך לעשות ? כי אני התעלמתי מזה
2. איך מעבירים סחורה ממחסן לאחר לפי תעודת קבלת סחורה מספק כלומר במקום להקליד ידנית האם ישנה דרך להעביר את כל הפריטים שהיו בתעודה .\
3. ניסיתי לעשות הרכבה לפריט שיש לו עץ מוצר במסך הרכבות במחסנים אבל המערכת לא נתנה לי פירוט לפי העץ המוגדר חלון ניפוקים להרכבה היה ריק למה זה קורה ?תודה
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- נובמבר 2, 2010 בשעה 12:12 am
1. אין למוצר מוצרי בן
2. את יכולה לזרוק לאקסל את המקטים ולהדביק מתוך האקסל לתעודת ההעברה
3. האם דגל קיזוז אוטומטי בשורת ההרכבה מסומן ?- נובמבר 2, 2010 בשעה 12:41 am
לגבי
1.3 1. קיימים מוצרי בן ומסומן קיזוז אוטומטי .
הבעיה הייתה שבטעות סימנתי למוצר האב טיפוס R ולאחר שהקמתי את העץ שמתי לב שטעיתי שיניתי את הטיפוס ובעקבות זה עלה לי החלון ההוא בהרכבה ולכן לא היה לי ניפוק.
עכשיו זה הסתדר
תודה- נובמבר 4, 2010 בשעה 5:07 pm
שלום סוניה,2. מה התהליך תפעולי ? למה את צריכה להזיז סחורה פעמיים ?
אולי אשפר לחשוב על פתרון יישומי, לשנות קצת תהליך ?- נובמבר 6, 2010 בשעה 11:42 pm
שלום מארק
הייתי צריכה להזיז את הסחורה פעמיים כי מוגדר מחסן כברירת מחדל לקליטת סחורה .
ולתעודת הרכבה במחסנים מוגדר מחסן אחר כברירת מחדל לכן הייתי צריכה לעשות העברה בין מחסנים בזמן פתיחת הרכבה במחסנים .אולי אתה יכול לעזור לי בפתרון יישומי לגבי הקמת עץ מוצר , תהליכי ייצור , הנפקת מלאיים והגדרת פרמטרים עבורו.
אני מנסה לבדוק אם הפריוריטי יכולה לתת מענה לצרכי הייצור בארגון שלנו . לכן רציתי להגדיר מוצר וכל התהליך שלו במערכת ולראות איך זה יעבוד .
המטרה שלי זה להכיר וללמוד את המערכת אני מנסה לעשות לקראת סיום הקורס של הפריורטי מין עבודה מסכמת המציגה את הפתרונות שתוכל לתת לצרכים שלנו
במידה ותוכל לעזור לי בזה צור איתי קשר בבקשה למייל שלי.
תודה רבה- נובמבר 7, 2010 בשעה 12:33 am
בשמחה. אבל אין לי מייל שלך.
שלי הוא marc@de-facto-group.com.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.