מספר סיראלי לנכדים ללא מספר סריאלי לאבות

פורומים שימוש במערכת מספר סיראלי לנכדים ללא מספר סריאלי לאבות

משתתף
    שלום לכולם,
    אני עובד בחברה רפואית קטנה שמפתחת מערכת מורכבת עם עץ מוצר ובו חמש רמות.
    מוצר האב, קרי המערכת הרפואית – מנוהל סיראלי.
    בעץ המוצר ישנם מספר בנים תחת מק"ט האב ולכל בן כזה יש גם מספר בנים תחתיו וכן הלאה.

השאלה שלי היא: כיצד ניתן לקשור מספר סיראלי לאב הראשי (המערכת עצמה- המוצר המוגמר) וכמו כן, לקשור מספר סיריאלי לאחד הנכדים תחתיו וזאת מבלי לתת מספר סיראלי לאב הישיר של אותו נכד.

לדוגמא :

האב: 1. בית
    הבן: 2.כלונסאות
    הנכד: 3.חבקים

שוב, הייתי רוצה לנהל באופן סריאלי רק את האב "בית" ואת הנכד "חבקים" ושניתן יהיה לראות זאת בעץ מכשיר (זאת ללא ניהול סיראלי של "כלונסאות", המקשר בין שניהם בעץ מוצר).
    אך ניתן לעשות זאת? יש לנו מערכת ZOOM לעסקים.

בתודה,
    אמיר.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • Replies
    חנן
    משתתף
    הי,
    האם אתם מרכיבים את הבנים לחוד ואת הנכדים לחוד?

תפרט קצת יותר על הבנים והנכדים..

amir nemtzov
    משתתף
    הנכד אינו מוצר הרכבה אלא מוצר קנוי מאוד יקר ואני רוצה שתהיה לי יכולת מעקב אחריו.
    הבן מורכב מהנכד אותו ציינתי + עוד מספר מוצרים אחרים ואני מרכיב אותו רק כאשר יש לי את כל המוצרים.
    האב מורכב מהבן אותו ציינתי ומעוד בנים אחרים והוא התוצר המוגמר של כל הפרוייקט.
    את האב אני מנהל עם מספר סיריאלי.

כרגע כשאני מנסה לתת סיראלי לאב ולנכד הפריוריטי מאלץ אותי לתת סיריאלי גם לבן.
    האם יש דרך לעקוף זאת?

חנן
    משתתף
    לפי הבדיקות שערכתי, לא ניתן לעקוף את הניהול סיראלי למקט האב אם את רוצה לנהל את הבן בהרכבה סיראלית בעיקר בזום, אולי פריוריטי ניתן לעשות פיתוח פרטי אבל אני לא רואה סיבה.
    אם המוצר המוגמר "האב" מנוהל סיריאלית עדיף וכדאי שהבנים\נכדים ינוהלו גם כן.
    amir nemtzov
    משתתף
    תודה על הזמן שהשקעת בבדיקה עבורי.

בתשובה לשאלתך למה לא לנהל סיראלי את כל רמות העץ:

תאר לך שיש לך עץ מוצר עם חמש רמות.
    מוצר האב המוגמר הינו מנוהל סיראלי.
    אני רוצה שמנוע יקר ערך שנמצא חמישי בהיררכיית העץ מוצר ינוהל סיראלי גם הוא ורק הוא (זה נכד של נכד).
    האם עלי לנהל סיראלי באופן פיקטיבי את כל שושלת האבות בנים בין המוצר המוגמר לבין אותו מנוע? אתה מבין כמה שהעבודה תהיה מסורבלת לתת עכשיו מספר מזהה כלשהו לכל הרמות בעץ, רק כדי שתהיה לי יכולת מעקב עבור אותו מנוע והקישור שלו למוצר המוגמר?

חנן
    משתתף
    הי אמיר,

אני מבין את המטרה, לצערי קשה לי לחשוב על פיתרון יצירתי מבלי להבין עוד את התהליך עד המוצר המוגמר.
    אני מניח כי המיישם של הזום שלכם ידע למצוא פתרון או אם אין לכם מיישם זמין שלח לי למייל מספר טלפון שלך ונשוחח
    hanan@100men.org

יניב
    משתתף
    הי,
    איך אתה מקשר בין אב לבן? מאיזה מסך?
    יניב
    amir nemtzov
    משתתף
    כשאני מרכיב את האב אני נותן סריאלי לבן במסך הרכבות
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.