מקט לא קיים

פורומים שימוש במערכת מקט לא קיים

משתתף
    היי, אני והחברה שאני עובדת בה מאוד חדשים בתוכנה החדשה ולרוע המזל העובדת שעשתה את כל בנק השעות מהחברה עזבה עוד לפני השימוש בתוכנה. כלומר הוצאנו המון כסף ואין לנו שום ידע עם המערכת החדשה.

לצורך העניין אני עובדת ברשת חנויות ביגוד

כרגע יש שתי בעיות:
    א. אני מנסה ליצור פריט שיהיה לא לשימוש כלומר פריט אב שמרכז את המטריצה של הצבעים והמידות האפשריות על מנת שיוכל לקרוא לי את כל שאר הפריטים. אני מקימה פריט חדש וממלאת את כל הפריטים, מוודאת שאינו משתתף בעמדת מכירה ואז מנסה טעינת למשטח מוצרים לפי פריט ואז בניית מוצרים. בשלב של בניית מוצרים כתוב לי שגיאה שחסר מקט כמספר הפריטים של המטריצה.( אם עשיתי שיש 2 מידות ו2 צבעים עולה לי 4 שורות שחסר מקט).
    מה אני יכולה לעשות כדי לפתור את הבעיה?

ב. אני מנסה לשלוף מהמשרד האחורי את שעות העבודה שהקלידו העובדים בקופות ואני עושה את הפעולות הבאות:
    עמדות מכירה- דיווחי שעות POS- דווח שעות עבודה POS ושם הכל ריק אני מנסה לשלוף נתונים ואין שעות בכלל. ניסיתי להוציא דוח ממקום אחר ושם מצאתי את השעות אבל לא בצורה שניתנת לעריכה, איפה הבעיה?

דבר אחרון אני צריכה מורה פרטי, כזה שיוכל לעזור באופן נקודתי ל3-4 פעולות בס"הכ ורצוי שלא יהיה יקר החברה נכנסה למשבר עמוק עקב השינוי עם המערכת החדשה, ללא מענה מצד פריוריטי, אחרי שהוצאנו סכום לא מבוטל וחוסר ידע מוחלט.
    אם יש לכם עיצות למשתמש המתחיל אשמח גם.
    תודה

• יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.