› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › משתמשים פעילים
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים, 9 חודשים by Shimon Balzera.
- ינואר 5, 2014 בשעה 10:29 am
שלום לכולםבאפליקציית #C שכתבתי אני מריץ פרוצדורה בפריוריטי אשר מבצעת מספר דברים (שינוי סטטוס של הזמנה, הפקת חשבונית מהזמנה הדפסה וכו'). לצערי בעת הפעלת הממשק, באם כמות המשתמשים חורגת מכמות הרשיונות שנרכשו הממשק לא רץ ולא נותן הודעת שגיאה (ככל הידוע לי).
שאלתי היא האם ישנה דרך לדעת את מספר המשתמשים המחוברים ברגע נתון מחוץ לפריוריטי?דברים שניסיתי:
לתשאל את טבלת CURUSERS בבסיס הנתונים SYSTEM – הטבלה הזאת אינה נותנת פיתרון.
להריץ את tabula_sp_curusers אך גםם ללא הועיל…
- Replies
-
- ינואר 21, 2014 בשעה 1:16 pm
CURUSERS זו טבלה שמתרעננת בעת פתיחת המסך אם אינני טועה.
אני לא יודע אם ה tabula_sp_curusers היא זו שמופעלת אבל משהו בודאות מופעל שם וצריך להתלבש עליו.דרך פשוטה אחרת היא לגרום לכך בתחילת הפעולה של הממשק בתוך פריוריטי המערכת תתן לך איזשהו חיווי שבסבירות גבוהה לא ייכשל (מילוי של שדה בטבלה, רישום קובץ) אם תוך פרק זמן מסוים לא קיבלת את החיווי, תדע שלא היו רשיונות
- פברואר 5, 2014 בשעה 12:29 pm
יואב אני מפתח חדש בפריוריטי אשמח אם תוכל רק להסביר באופן תיאורתי או להפנות אותי למקום עם מידע בקשר איך לקשר בין אפליקציה של C# לפריוריטי.
או כל שפת תכנות אחרת.- פברואר 5, 2014 בשעה 12:40 pm
שמעוןגם לי אין יותר מדי נסיון בנושא אבל מספר כללי אצבע בנושא הם:
- * בשום אופן אל תבצע שינויים (INSERT, DELETE, UPDATE) בבסיס הנתונים של פריוריטי.
* שאילתות SELECT ניתן לבצע אך עליך להכיר את מבנה הטבלאות.
* לצורך ביצוע שינויים בבסיס הנתונים (לדוגמא: הפקת חשבונית חדשה, עדכון ערך בכרטיס פריט וכו') ישנן 2 אפשרויות שאני מכיר: 1) עבודה מול ממשקים שפותחו ע"י מתכנת פריוריטי 2) ישנה חבילת webservices שניתן לרכוש (חפש מידע עליהם פה באתר) שניתן לעבוד מולם.בכל מקרה תוריד את ה – SDK ותעבור עליו, המסמך עצמו קצת מתיש :S אך ניתן ללמוד ממנו הרבה.
מקווה שעזרתי…
- פברואר 5, 2014 בשעה 12:59 pm
תודה רבה יואב מכל הלב!
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.