משתמשים פעילים

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי משתמשים פעילים

משתתף
    שלום לכולם

באפליקציית #C שכתבתי אני מריץ פרוצדורה בפריוריטי אשר מבצעת מספר דברים (שינוי סטטוס של הזמנה, הפקת חשבונית מהזמנה הדפסה וכו'). לצערי בעת הפעלת הממשק, באם כמות המשתמשים חורגת מכמות הרשיונות שנרכשו הממשק לא רץ ולא נותן הודעת שגיאה (ככל הידוע לי).
    שאלתי היא האם ישנה דרך לדעת את מספר המשתמשים המחוברים ברגע נתון מחוץ לפריוריטי?

דברים שניסיתי:
    לתשאל את טבלת CURUSERS בבסיס הנתונים SYSTEM – הטבלה הזאת אינה נותנת פיתרון.
    להריץ את tabula_sp_curusers אך גםם ללא הועיל…

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    Lior
    מנהל בפורום
    CURUSERS זו טבלה שמתרעננת בעת פתיחת המסך אם אינני טועה.
    אני לא יודע אם ה tabula_sp_curusers היא זו שמופעלת אבל משהו בודאות מופעל שם וצריך להתלבש עליו.

דרך פשוטה אחרת היא לגרום לכך בתחילת הפעולה של הממשק בתוך פריוריטי המערכת תתן לך איזשהו חיווי שבסבירות גבוהה לא ייכשל (מילוי של שדה בטבלה, רישום קובץ) אם תוך פרק זמן מסוים לא קיבלת את החיווי, תדע שלא היו רשיונות

יואב
    משתתף
    תודה על תגובתך, אני אבדוק את מה שהצעת.
    Shimon Balzera
    משתתף
    יואב אני מפתח חדש בפריוריטי אשמח אם תוכל רק להסביר באופן תיאורתי או להפנות אותי למקום עם מידע בקשר איך לקשר בין אפליקציה של C# לפריוריטי.
    או כל שפת תכנות אחרת.
    יואב
    משתתף
    שמעון

גם לי אין יותר מדי נסיון בנושא אבל מספר כללי אצבע בנושא הם:

* בשום אופן אל תבצע שינויים (INSERT, DELETE, UPDATE) בבסיס הנתונים של פריוריטי.
      * שאילתות SELECT ניתן לבצע אך עליך להכיר את מבנה הטבלאות.
      * לצורך ביצוע שינויים בבסיס הנתונים (לדוגמא: הפקת חשבונית חדשה, עדכון ערך בכרטיס פריט וכו') ישנן 2 אפשרויות שאני מכיר: 1) עבודה מול ממשקים שפותחו ע"י מתכנת פריוריטי 2) ישנה חבילת webservices שניתן לרכוש (חפש מידע עליהם פה באתר) שניתן לעבוד מולם.

בכל מקרה תוריד את ה – SDK ותעבור עליו, המסמך עצמו קצת מתיש :S אך ניתן ללמוד ממנו הרבה.

מקווה שעזרתי…

Shimon Balzera
    משתתף
    תודה רבה יואב מכל הלב!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.