ניהול תקציב – פיצול הוצאה לסעיפים תקציביים שונים

פורומים שימוש במערכת ניהול תקציב – פיצול הוצאה לסעיפים תקציביים שונים

משתתף
    שלום לכולם,

אני מעוניין לייצר עץ תקציב בו אוכל לפצל חשבונית / חשבון לסעיפים תקציביים שונים.

לדוגמא,
    לפצל שכר של עובד בחברה בין שני סעיפים תקציביים שונים (40% תחת סעיף הנהלה וכלליות, ו- 60% תחת מכירות)

אשמח לשמוע האם זה אפשרי, ואיך.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום עומר

אפשרי ,אבל צריך להקים סוגי תנועת יומן בהתאמה וכאשר אתה יודע מראש את אחוז הפיצול לכל חשבון
    במסך סוגי תנועת יומן שנמצא בנתיב כספים > תחזוקת כספים > הגדרות כספים > סוגי תנועות יומן > סוגי תנועות יומן, צריך להקים סוג תנועה חדש ובמסך הבן תבנית התנועה יש ליצור תבנית מתאימה ולקשר לחשבון ההוצאה את הסעיף התקציבי המתאים.

כאשר תקליד תנועת יומן ותבחר את סוג התנועה המתאים המערכת תפצל את סכומי ההוצאה בהתאם להגדרת התבנית.

יאיר

Omer Cohen
    משתתף
    היי יאיר,

תודה על התשובה!

הבעיה שלי היא לא עם פיצול של רישום של תנועה בהנהלת חשבונות,
    אלא איך מפצלים תנועה שנרשמה בחשבון מסויים בספרים, בין שני סעיפים ברמת התקציב

לדוגמא, לפצל חשבונית השכרת שרתים שנרשמה תחת הוצאת השכרת שרתים בספרים לשני סעיפים תקציביים שונים – מכיוון שמבחינת ניצול תקציבי הסכום מתפצל בין שתי מחלקות שונות בפיתוח.

תודה 🙂

YairM
    משתתף
    אם הבנתי נכון,נרשמה חשבונית ספק כנגד חשבון השכרת שרתים וההוצאה קושרה לסעיף תקציבי מסוים.
    אם כך,עליך ליצור תנועת יומן ידנית שבצד הזכות יהיה חשבון הוצאה השכרת שרתים והסעיף התקציבי יהיה אותו סעיף שנבחר בחשבונית,ובצד החובה אתה רושם את חשבון ההוצאה הרלוונטי והסכום יהיה 60% וסעיף התקציב יהיה הסעיף הרלוונטי, ובשורה נוספת אתה רושם בצד החובה את חשבון ההוצאה השני והסכום 40% וקישור לסעיף תקציבי.

יאיר

באותו פיצול בסוג התנועה תוסיף גם מרכזי רווח לפי המחלקות
    Omer Cohen
    משתתף
    תודה רבה על העזרה, זה עבד 🙂
    לוי
    משתתף
    שלום,

בגרסה 16 (אולי בעדכון האחרון?) נוסף מסך בן 'פיצול בין מרכזי רווח/עלות' למסכים שונים בו ניתן לפצל למרכזי רווח או חשבונות הוצאה שונים. השדה סעיף תקציבי מוסתר במחולל המסכים אבל נראה לי שאם תציג אותו זה יעבוד בדיוק אותו דבר.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.