› פורומים › שימוש במערכת › ניפוק להזמנה מכמה מחסנים
- This topic has 9 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים, 6 חודשים by YairM.
- מאי 4, 2014 בשעה 5:54 pm
- Replies
-
- מאי 8, 2014 בשעה 12:20 am
מחולל נתונים פשוט – על כל שינוי בשדה מק"ט קבע ערך בשדה מחסן X בתנאי שהערך הקודם בשדה מק"ט ריק וגם הערך בשדה מק"ט שווה ל- *13 ׁ(אפשר גם ????13 במידה ואורך המק"ט קבוע).
כמו כן, יש לחסום את היכולת לשינוי המחסן ע"י חוק עסקי של הודאת שגיאה בתנאים זהים למחולל.- מאי 8, 2014 בשעה 9:09 am
היי,
קודם כל תודה..
או שלא הבנת אותי או שאני לא הבנתי אותך. 🙂הניפוק יוצר תעודת העברה בין מחסנים ברקע לכל חומרי העזר בפק"ע לפי המחסן שמגדירים שממנו מנפקים.
אם אני מבינה אותך נכון, אתה אומר להגדיר לכל המוצרים המתחילים ב 13 מחסן משלו ב"מאפיינים נוספים למוצר" ולשנות את קבוע הלוגיסטיקה בהתאם.
הבעיה עם הפתרון הזה שבהרכבה אני כן רוצה להרכיב מתוך המחסן שאני קובעת בהרכבה ולא מתוך מחסן ברירת מחדל ולכן אני צריכה שזה ישפיע אך ורק על הניפוק
מקווה שאני ברורה…
יש לך פתרון?
תודה,
שירן- מאי 8, 2014 בשעה 5:51 pm
היי שירן,
התהליך שהגדרת לא כל כך ברור לי,
1. באיזה שיטת ניפוק אתם משתמשים (BULK, זווד, שוטף, ידני?).
2. לא הבנתי מה זה יוצר תעודת העברה בין מחסנים ברקע, ניפוק יוצר תעודת מלאי של ניפוק.
3. למה להשתמש בהרכבות במחסן ולא בדיווחי ייצור לפק"ע ?* אשמח אם תסבירי את התהליך שוב קצת יותר מפורט.
- מאי 11, 2014 בשעה 6:23 pm
שלום שירןבתעודת העברה בין מחסנים ניתן להגדיר במסך האב מחסן מנפק ומחסן מקבל עבור כל השורות בתעודת העברה, לא ניתן לבחור בשורות הניפוק מחסנים שונים (ניתן לבחור איתורים שונים באותו מחסן), כיוון שהתוכנית שלכם יוצרת תעודת העברה בין מחסנים אחת לכל הפריטים הנדרשים לניפוק בהתאם לפק"עות שנבחרו ,לא תוכלי לבצע את החלוקה של הניפוק לפי מק"טים ללא התערבות בקוד של התוכנית שיוצרת את תעודת העברה, ולהתאימה לתהליך שאת רוצה.
יאיר
- מאי 11, 2014 בשעה 6:29 pm
- מאי 11, 2014 בשעה 6:39 pm
היי שירןמה שם המסך המדוייק שממנו את מבצעת את הניפוק לפק"ע עבור קבוצת הזמנות, ובו את מגדירה את המחסן המקבל והמחסן השולח?
האם מדובר במסך בן "ניפוק לרשימת זווד" של מסך פק"עות?יאיר
- מאי 11, 2014 בשעה 9:05 pm
- מאי 11, 2014 בשעה 9:26 pm
אני לא מכיר מסך כזה במערכת הסטנדרטית,אני מניח שמדובר בפיתוח מסך פרטי,או אולי זה מסך ששייך למודול אופנה,שגם אותו אין לי,ולכן קשה לתת לך תשובות למסך שלא ידוע איך הוא פועל.
אם תוכלי לפרט במדוייק מה מוצג במסך,אלו שדות,ומה המשתמש צריך לבחור ולהגדיר על מנת ליצור את הניפוק,ממש שלב אחר שלב,אולי נוכל לכוון אותך לפתרון.
אם תוכלי גם לצרף צילום מסך עם נתונים,ולהדגיש את השדות שניתן לשנות שמשפיעים על הניפוק,והם לא לקריאה בלבד,זה גם יעזור.יאיר
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.