› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › נתונים לא מוצגים בדו"ח HTML
- This topic has 11 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 4 שנים, 3 חודשים by ariel.
-
- יולי 13, 2020 בשעה 3:07 pm
מקפיץ את ההודעה.כאשר אני מגדיר את אותו הדו"ח על פרמטר אחר, הדו"ח מוצג.
כל ההגדרות HTML של הפרמטרים זהים(מלבד השורה).
מה אני מפספס?
כמובן שהופעלה הפרוצדורה: יצירת דף HTML לשלב
תודה.
- יולי 13, 2020 בשעה 7:34 pm
אם יש תצורות הדפסה בפרוצדורה דאגת להכניס את הדו"ח?כנ"ל לגבי עיצוב של קליק ימין אם שם בוצעו שינויים
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 14, 2020 בשעה 8:08 am
מה פירוש המשפט "כאשר אני מגדיר את אותו הדו”ח על פרמטר אחר, הדו”ח מוצג"?האם הכוונה לפרמטר התחלתי כמו מספר הזמנה, או פרמטר באחד השלבים? האם פרמטר עם נתון (ORD) או פרמטר עיצוב (O1 וכד')?
- יולי 14, 2020 בשעה 8:49 am
היי,הכוונה שאם הדו"ח ממוקם במקום אחר בפרוצדורה, במקום דוח קיים, כאשר ההבדלים היחידים הם המיקום והפרמטר (ASCII),
הדו"ח מוצג בלי כל בעיה.
כלומר, יש איזו בעיה כנראה בפרמטר, למרות שהוא מוגדר בדיוק כמו הפרמטר של הדו"ח הקיים.
- יולי 14, 2020 בשעה 9:38 am
תבדוק בשלב INPUT הסופי אם לכל פרמטר יש מספר שורה ועמודה נפרד במסך הנכד "פרמטרים לפרוצדורה – עיצוב HTML". נשמע כאילו יש לפרמטרים אותו מספר שורה לכן רק אחד מופיע.- יולי 14, 2020 בשעה 9:59 am
נבדק.יש פרמטר חדש, עם שורה חדשה.
הופעלה גם התוכנית יצירת דף HTML לשלב
לא עזר.
- יולי 14, 2020 בשעה 11:38 am
אנחנו לא רואים את הסדר בפרוצדורה שלך. יכול להיות שלא מגיעים לשלב בו הדו"ח נמצא עכשיו בגלל איזה GOTO?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 14, 2020 בשעה 11:55 am
יכול להיות,אבדוק את זה.
מה שמוזר, שאם אני מגדיר רווחים לפרמטר, הרווחים מוצגים, אבל בלי תוכן הדו"ח.
דן.
- אוגוסט 5, 2020 בשעה 1:22 pm
היימקפיץ את ההודעה הזו כי יש לי את אותה תקלה בדיוק.
הוספתי לפרוצדורה WWWSHOWLEAD (לאחר שהעתקתי לפיתוח פרטי)
דוח נוסף
כאשר אני נותן לו פרמטר O3 שהיה שייך לדוח של טקסט חופשי לפני כן הוא מוצג בדוח
אבל כאשר אני נותן לO6 שאני הוספתי בINPUT האחרון עם הגדרות שורה ועמודה הוא לא מציג בדוח
בדקתי שהם נמצאים בתצורות הדפסה
אשמח לעזרה
תודה רבה
- אוגוסט 5, 2020 בשעה 2:44 pm
תוכל לפרט איך הגדרת את O6?כמובן ביצעת "יצירת דף HTML לשלב" אחרי הוספת הפרמטר הזה
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.