נתונים מוכפלים

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי נתונים מוכפלים

משתתף
    היי,

בניתי פרוצדורה לדוח המביאה נתונים של חשבוניות ומשלוחים לפי נהג.
    הבעיה שבאקסל הנתונים מוכפלים 9 פעמים ובדו"ח הנתונים מוצגים פעם אחת.
    אין לי מושג למה, עזרה?!

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • Replies
    yoram
    משתתף
    ככל הנראה יש לך קיבוץ בדו"ח ואז כשאת מציגה את הדו"ח את רואה פעם אחת בעוד שבשליחה לאקסל האקסל לא יודע לקבץ את הנתונים כמו הפריוריטי (בהנחה שאת עושה ייצוא לאקסל בהפעלת הדו"ח ולא קודם מוציאה פלט של הדו"ח ומתוכו את מוציאה לאקסל) .
    snoof123
    משתתף
    אולי עשית קיבוץ על אחת העמודות
    sayo
    משתתף
    כן כי זה דו"ח טבלאי
    שיחקתי הרבה עם הקיבוצים אבל עדין לא מצליחה להבין למה ההכפלה…
    sayo
    משתתף
    טוב מצאתי את הבעיה
    מכיוון שזה דו"ח רב חברתי אז הוא הכפיל לי את כל הנתונים פר כל חברה…
    sayo
    משתתף
    שאלה נוספת לגבי דו"ח זה,
    הפרוצדורה מכניסה חשבוניות + ת.משלוח לטבלה זמנית אך הדוח מציג לי רק את החשבוניות ואם אני שמה במרחאות את קטע הקוד של החשבוניות אז הת.משלו מופיעות לי
    ממה יכול לנבוע?
    yoram
    משתתף
    אני לא יודע לאיזה טבלה זמנית את מכניסה אבל לפי מה שאת מתארת הייתי בודק את המיפתוח של הטבלה ואיך את ממלאה אותו בהכנסת הנתונים.
    sayo
    משתתף
    ל-GENERALLOAD
    למפתח LINE אני מכניסה את הערך SQL.LINE
    יש לי 4 חלקים שאני מטעינה נתונים לטבלה: פעם של חשבוניות ופעם של ת.משלוח כפול 2 חברות
    כרגע מוצג לי רק החשבוניות משתי החברות
    yoram
    משתתף
    קצת קשה לדעת בלי לראות את הקוד אבל:
    1. תבדקי שאת מקדמת נכון את ה sql.line לפני כל קטע קוד של ה insert.
    2. תבדקי מה נכנס לתוך ה generalload כדי לדעת האם רשומות תעודות המשלוח נכנסות בכלל לטבלה. אם כן אז ככל הנראה הן נופלות בדוח. אם לא אז הבעיה בהכנסה לטבלה.
    sayo
    משתתף
    אבל בשתי קטעי הקוד של החשבוניות אני לא מקדמת את השורה ובכל זאת נכנסים לי כל החשבוניות מחברה אחת ואז כל החשבוניות מחברה שנייה…
    לטבלה נכנס רק החשבוניות
    yoram
    משתתף
    אז לפי מה שאת אומרת הבעיה בשאילתות INSERT שמכניסות את תעודות המשלוח ל – GENERALLOAD .
    תבדקי שאת מכניסה את המפתח כמו שצריך וכמובן שהשאילתא נכונה ולא "נופלת" כלומר, לא מחזירה רשומות .

הפקודה של SQL.LINE רק ממספרת בסדר רץ את הרשומות שחוזרות מהשאילתא .
    את חייבת לפני כל שאילתא של INSERT להגדיל את נקודת הייחוס של ה – SQL.LINE, ע"י מציאת הערך המקסימלי של LINE ולהוסיף לו את SQL.LINE .

sayo
    משתתף
    אבל אני כן מקבלת רשימה של כל החשבוניות מחברה אחת וגם כל החשבוניות מחברה שניה אך אני לא מקבלת את תעודות המשלוח.
    שיניתי שיכנס ל-LINE
    MAX(SQL.LINE)+1
    ועדין לא עוזר
    yoram
    משתתף
    לא את הערך המקסימלי של SQL.LINE אלא של ה – LINE ב – GENERALLOAD , תוציאו אותו למשל למשתנה ואז : (1+ sql.line +( :maxline כאשר maxline הוא הערך המקסימלי של LINE ב – GENRALLOAD .
    sayo
    משתתף
    נכון.
    אבל הבעיה היתה שונה
    מכיוון שזה דו"ח רב חברתי הייתי צריכה להכניס לפני המשתנה של LINE את המילה GLOBAL ועכשיו זה עובד תקין
    תודה על העזרה!
מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.