› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › נתוני חשבונית בהעמסות יבוא
- This topic has 6 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 8 חודשים by
דפנה.
- נובמבר 9, 2017 בשעה 11:45 am
בוקר טוב,האם ניתן באיזשהו אופן לדעת את מספר החשבונית של המק"ט שעבורו בוצע חישוב העמסות?
כלומר, האם יש טבלה נוספת בה זה נשמר או שאופן החישוב הוא אגרגטיבי ברמת המק"ט מכלל החשבוניות שלו בתיק היבוא?אחדד את השאלה:
האם ניתן להפיק את הדו"ח הבא אבל לפי חשבונית:
כספים > רכש (כספים) > תיקי יבוא > העמסות בתיק יבואחשוב לי הפירוט לפי המק"טים של ההעמסה כפי שמוצג בדו"ח הנ"ל.
תודה!
- Replies
-
- נובמבר 9, 2017 בשעה 3:07 pm
בס"דשלום,
התשובה שלי דורשת הבנה בסיסית במחולל דו"חות בפריוריטי.
אם את מתחילה בנושא, כדאי שקודם תעתיקי את הדו"ח המקורי (פרוצדורה + דו"ח) ותשחקי עם הדו"ח המועתק.
אם את לא מכירה מחולל דו"חות/פרוצדורות בכלל, כדאי להזמין מישהו שיודע לעשות את זה מקצועית או ללמוד קודם לעבוד במחולל דו"חות.לטבלה IMPFILEDUTIES (העמסות תיק יבוא) המופיעה בדו"ח הנ"ל יש שדה IV (חשבונית (ID)).
אני מניח שאם חותכים אותו ל-IV של INVOICEITEMS (וכמובן לחתוך גם ל-INVOICES), ניתן לקבל חשבונית.
אם קיימות העמסות ללא חשבונית, החיתוך צריך להיות מותנה.בברכה,
מיכאל.- נובמבר 9, 2017 בשעה 3:20 pm
סליחה שלא הבהרתי שאני בצד של הפיתוח… (קליקויו)
בדקתי והשדה IV הוא 0 בקובץ IMPFILEDUTIES.
לכן פתחתי הודעה.המטרה היא לאפשר לנתח עלויות בכפוף לתקופות הנבנות לפי תאריכי החשבוניות שהועמסו.
אבל אם ההעמסה מתבצעת לכמה חשבוניות עם תאריכים שונים אזי לא ניתן כרגע לקשר את ההעמסה לחשבונית המתאימה (לפי דעתי).אולי ניתן לקשר את כל תאריכי החשבוניות לתיק (לפי פריט+מס' תיק יבוא + תאריך חשבונית) ואז לחלק את העלויות שהועמסו באופן שווה בין מספר התאריכים?
אם לדוגמה היו לי 4 חשבוניות למק"ט מסויים, אני אחלק את כל עלות לארבע ואשייך למק"ט לכל תאריך בנפרד. האם זה הגיוני?בכל מקרה, תודה על המענה!
דפנה
- נובמבר 9, 2017 בשעה 4:00 pm
בס"דOK. הבנתי.
את צודקת ה-IV ב-IMPFILEDUTIES ריק.
אז קישור חד משמעי אין לך.מה שאת מציעה זה כמובן כבר "מדע לא מדוייק" וזה שייך לתחום היישום יותר ולא לתחום הפיתוח.
אולי כדאי לשאול באשכול "שימוש במערכת".בהצלחה.
- נובמבר 9, 2017 בשעה 4:27 pm
( מחקתי – עניתי מהר מדי )[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- נובמבר 9, 2017 בשעה 4:38 pm
מסתבר שהעמודה הזאת קיימת אבל לא בשימוש.אני מסכים עם מיכאל שמדובר בשאלה של יישום.
אבל לא נראה לי שהתשובה הסופית האם הנחה כזאת מתאימה צריכה לבוא מצרכני המידע שלך ולא סתם אנשים כאן.
הרי קחי בחשבון שעלויות יכולות לבוא גם ממסך "עלויות נוספות".
גם אם יש לך 4 חיובים עבור העלות הזאת מי אומר שהם שווים? אולי צריכים לחלק את העלות בין התאריכים לפי סכום החיוב?
אם תיק היבוא הוא עבור כמה מוצרי סחורה – את צריכה לבדוק לא רק בכמה בחשבוניות בתיק יבוא מופיע מק"ט העלות אלא גם הם העלות הועמסה דווקא על המוצרים האחרים???כך שאני בספק אם אנשים כאן יכולים לענות לך עד כמה צריכים לנתח…
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.