היי לכולם,
אני רוצה לדעת כיצד אני יכול להגדיר בשלב דיווח הייצור את המכשירי בנים שבונים את מכשיר האב (כשאני מגדיר את הסיריאלים שנבנים בעקבות הפק"ע).
אני ראיתי שאפשר להכניס רטרו אקטיבית בפק"ע את המכשיר אב, אני מניח גם שאפשר לבנות ממשק. אבל נדמה לי שחייבת להיות דרך לשייך בין מוצר האב לבן בשלב ההצהרה של מכשיר האב.
אסביר את התהליך בקצרה:
בונה פק"ע (מגדיר בפק"ע אילו סיריאלים ינופקו כדי להרכיב את מוצרי האב).
אח"כ עושה דיווח ייצור – בשלב הזה אני מגדיר איזה סיריאלים נבנו בעקבות הפק"ע (סיריאלים למוצר האב אותו ייצרנו).
האם יש דרך לשייך בשלב האחרון את מכשירי הבן למכשיר האב שבנינו?
לדעתי רק דרך מסך משיכה ידנית מפקעות/מנות בן של רישום מספרי מכשירים תחת דיווח ייצור ,
ואז כאשר אתה רושם את מספרי המכשירים של האב(אלו שנוצרו מהדיווח ייצור) המיוצר אתה יכול לציין אלו מכשירי בנים "משכת" לטובת הייצור .
תודה רבה על התגובה,
שאלה: אתה יודע איפה אני מגדיר את הפריט כ"נמשך ידנית" (ראיתי את זה בעזרה ולא מצאתי את זה).
כמו כן, האם זה אומר שאני לא מכניס את הפריט והסיריאלי שלו לפק"ע? או שאני מכניס את זה גם בפק"ע (ניפוקים לרשימת זווד) וגם בדיווח הייצור "משיכה ידנית מפקעות.." ?
2.זה תלוי בשיטת העבודה אצלכם . באופן כללי אתה נדרש לנפק את החומר רק פעם אחת לפי מה שאני מבין ממך , אם תנפק לזווד החומר כבר יועבר לרצפת ייצור ויגרע בקיזוז אוטומטי בעת דיווח הייצור.
אם תבצע לאחר מכן גם משיכה ידנית אז תגרע שוב פעם את החומר מהמלאי .