עזרה בהפעלת פרוצדורה באמצעות קובץ BATCH

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי עזרה בהפעלת פרוצדורה באמצעות קובץ BATCH

משתתף
    שלום לכולם,
    נתקלתי בבעיה בהפעלת פרוצדורה אשר מדפיסה תעודת אנליזה (WWWSHOWANALYSIS) באמצעות קובץ BATCH (פקודת WINACTIV).

רקע:
    בדיקות שאנחנו מבצעים על מוצרים שלנו נקלטות למערכת באופן אוטומטי, ע"י טעינת קובץ ASCII לטבלת טעינה באמצעות ממשק לטבלה וממנה טעינה למסך באמצעות ממשק למסך.

הצורך:
    אני מעוניין שבסיום פרוצדורת הטעינה יוצג דו"ח תעודת אנליזה עבור תעודת ההרכבה והשורה שכרגע טענתי עבורה את תוצאות הבדיקה.

הבעיה:
    כאשר אני מנסה להוסיף את הדפסת תעודת האנליזה לפרוצדורת הטעינה שלי, אני לא מצליח לבטל את הצורך בקלט של הפרוצדורה של הדפסת תעודת האנליזה.

אני כן מצליח להעביר את הנתונים בין הפרוצדורות ואפילו לסנן את הדו"ח בשלב ה-HTMLCURSOR כך שיציג לי רק את הרשומה שאני צריך. אבל כאשר אני מפעיל את הפרוצדורה באמצעות פקודת WINACTIV אז לא מופק לי שום דו"ח.

שמתי לב גם כי בשלב בINPUT של הפרוצדורה כאשר אני מוריד מפרמטר הPAR את שם הטבלה ועמודת הטבלה מהגדרת הפרמטר (כדי לבטל את הצורך בקלט מהמשתמש) ואז מנסה להפיק את הדו"ח אני מקבל הודעה שהופק דו"ח ריק.
    האם יש דרך אחרת, באמצעות שאילתת SQL אולי להגדיר את העמודה והטבלה עבור הפרמטר הזה?

מישהו נתקל פעם בבעיה ויכול לעזור בפתרון?

תודה רבה,
    טל.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    טל אלבס
    משתתף
    מישהו?
    טל אלבס
    משתתף
    אני אנסה לפשט את זה בפעם האחרונה ולשאול האם מישהו יודע כיצד ניתן להפעיל פרוצדורה אשר מכינה מסמך (דו"ח שמורכב מכמה דו"חות) בלי להזין קלט?
    כלומר איך אפשר להימנע מהשלב הראשון (שלב הINPUT) שדורש כקלט מהמשתמש מספר תעודה כלשהי?
    או לחליפין לשלוח את הקלט הזה מפרוצדורה אחרת או באמצעות פקודה כלשהי?

תודה,
    טל.

אלמוני
    אורח
    העיקרון במסמכים הוא:
    ליצור קובץ ולקשר אותו ב LINK.
    ליצור לקובץ המקושר שאילתה, ולהפעיל פרוצדורה עם הקובץ המקושר.
    תסתכל ב SDK
    טל אלבס
    משתתף
    תודה על העזרה..
    בכל מקרה הסתדרתי כבר.

הפתרון הוא להתשמש בפונקציה EXECUTE שדרכה אפשר לשלוח משתנה מסוג FILE לפרוצדורה שדורשת קלט מהסוג הזה.
    הסבר ניתן למצוא תחת הנושא: Running a Procedure/Report from an SQLI Step or Form Trigger
    שנמצא בSDK בפרק: Chapter 15: Advanced Programming Tools.

אורן קפלן
    משתתף
    תודה על העדכון של הפתרון
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.