› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › עמודה זהה עם ערך שונה
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by יערה.
- מרץ 25, 2018 בשעה 12:12 pm
שלום,
מעוניינת להוסיף את אותה העמודה פעמיים בדוח כאשר בכל פעם מתייחסת לערך אחר.
מדובר במשימות שנקבעות בהזמנה (מסך בן משימות לתעודה)
העמודה נקראת סוג משימה CUSTNOTETYPES.CUSTNOTETYPEDES סוג המשימה נרשם בעברית למשל מדידה,התקנה..
ID של הטבלה הוא: CUSTNOTETYPE כשאני מביאה (כעמודה מוסתרת) אותו ובהרחבה רושמת ערך (למשל =2) מביא לי באמת רק את המשימות של ההתקנה אבל אני רוצה 2 עמודות כאלו כאשר באחת מהן הערך של ה ID הוא 2 ובשנייה 4.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- מרץ 26, 2018 בשעה 1:23 pm
ניסיתי את זה זה לא עובד כי התנאי הוא על ה ID אבל אולי לא עשיתי נכון..
העמודות שאני מוסיפה לדוח הן אלה:
CUSTNOTES.CURDATE
CUSTNOTETYPES.CUSTNOTETYPEDES
וזה החיתוך שביצעתי:
CUSTNOTETYPE.CUSTNOTES:CUSTNOTETYPE.CUSTNOTETYPES
והID הוא:
CUSTNOTETYPES.CUSTNOTETYPE
איך מתחשב בתנאי? התנאי הוא כשה ID=2 ובעמודה השנייה ID=4..- מרץ 28, 2018 בשעה 6:35 am
אני חושב שיעזור להסבר במלל מה שיש לך ומה צריך לצאת בדו"חאת רוצה לקבל בדו"ח שהוא רשימה של רשומות של CUSTNOTES (לפי כל תנאי שיהיה) ועבור כל אחת מהרשומות האלה להביא "סוג משימה" (CUSTNOTETYPEDES) מתאים, מטבלת CUSTNOTETYPES.
ואת רוצה עוד פעם "סוג משימה" (CUSTNOTETYPEDES) באותה שורה – ולפי מה?
ממה שאת כותבת אני חושב שאולי מה שאת רוצה זה פעמיים "סוג משימה" (CUSTNOTETYPEDES) ואף אחד מהם לפי CUSTNOTES אלא פעם CUSTNOTETYPEDES שקשור ל-CUSTNOTETYPE ערך 2 ופעם CUSTNOTETYPE ערך 4? זה נכון?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מרץ 29, 2018 בשעה 2:56 pm
בזכות השאלות שלך הבנתי מה הבעיה חחחח פניתי לטבלה אחרת כי תיאור המשימה לא מופיע בה והחיתוך הכפול גם היה לטבלה הזו במקום ל CUSTNOTES. הוספתי את סוג ההזמנה מCUSTNOTES והוספתי חיתוך כפול אליה מORDERS.
אז איך עכשיו אני מביאה את *התיאור* פעמיים.CUSTNOTETYPES.CUSTNOTETYPEDES
חיתוך כפול רושם חיפוש כבד מה שאומר שהחיתוך בעייתי…
מצרפת את עמודות הדוח באקסל
החיתוך הכפול שניסיתי לעשות
CUSTNOTETYPES.CUSTNOTETYPE : CUSTNOTES.CUSTNOTETYPE
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.