פיצול דרישות רכש

פורומים שימוש במערכת פיצול דרישות רכש

משתתף
    שלום,

קורה מצב שיש לי דרישה רכש עבור 1000 יחידות

אצל ספק א' יש כמות של 500 יחידות
    אצל ספק ב' יש כמות של 500 יחידות נוספות.

איך הקניין יכול לפצל את דרישת הרכש שהגיע מעובד כלשהו במפעל מבלי לערוך את הדרישה עצמה?

תודה
    אורי

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    מכיר את האפשרות לפצל שורה בפירוט דרישת רכש מרוכזת ע"י הפעלה הישירה פיצול שורות דרישת רכש?
    אורי כרמי
    משתתף
    היי,

אני לא מכיר את ההפעלה הזו.
    נסיתי להריץ אותה ואני מקבל את ההודעה "

התגלו שגיאות בפיצול השורות ראה טעינה דוח שגיאות.

האם צריך שלקניין תהיה הרשאה? האם שימוש בהפעלה הזו דורש שינוי סטטוס של הדרישה ואישורה מחדש?

עריכה: בדוח שגיאות כתוב שלא ניתן לשנות דרישה שהיא בסטטוס אושרה…. איך בכל זאת הקניין כן יכול לפצל את הדרישה… מבלי לבקש שינוי סטטוס וכו'?
    אורי

YairM
    משתתף
    לא ניתן לבצע פיצול שורות כאשר הסטטוס של הדרישה לא מאפשר לבצע שינויים,המנגנון הזה נועד לדרישות שעברו אישור ע"י מנגנון של רשימת מאשרים ולכן ניתן לבצע פיצול שורות ללא צורך בהורדת האישורים,היות ולא מבצעים שינוי בדרישה.

לא יודע איך המנגנון שלכם עובד,אך אם האישור של הדרישה הוא בסטטוס,אז לא נראה לי שיש דרך לבצע פיצול מבלי לעבור לסטטוס שמאפשר שינויים.

אורי כרמי
    משתתף
    הסטטוסים שלנו הם:

טיוטא – כותב הדרישה
    ממתין לאישור – הגורם שמאשר יכול להעביר לסטטוס הבא
    אושרה – דרישה מאושרת לרכש.

כאשר הדרישה בסטטוס אושרה – אין אפשרות לערוך אותה.
    מה נכון לעשות בשביל כן לאפשר עריכה לצורך פיצול בלבד… ז"א שלא יהיה ניתן להגדיל או לשנות את הכמות… רק לפצל את השורות

אורי

YairM
    משתתף
    אפשרות אחת לעבור לעבוד עם מנגנון רשימת מאשרים ולתת אפשרות לבצע שינויים בסטטוס מאושרת, במקרה כזה ניתן יהיה לפצל שורה אבל לא לבצע שינוי מהותי בדרישה.

אפשרות נוספת להמשיך לעבוד כמו עכשיו ולתת אפשרות לבצע שינוי בסטטוס מאושרת, אבל בעזרת חוק עסקי למנוע שינוי של כמות ,
    לדוגמא אפשר להגדיר חוק עסקי שיציג שגיאה במידה והערך בשדה כמות השתנה והערך בשדה סטטוס הדרישה שווה מאושרת.

אורי כרמי
    משתתף
    אם הולכים על אופציה ב' – פיצול שורה זה לא למעשה שינוי כמות? איך המערכת מגיבה לזה?

האם יהיה ניתן למנוע הוספה של שורות?
    אורי

YairM
    משתתף
    אם הפיצול יבוצע בעזרת הפרוצדורה בהפעלה הישירה ,אין בעיה
    פיצול ידני וודאי שלא ניתן.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.