פיצוץ הרכבות לכמות 1

פורומים שימוש במערכת פיצוץ הרכבות לכמות 1

משתתף
    אם אני עושה הזמנת תחזית על כמות 10 אך אני מייצר (בהרכבה) כמויות של 1 כל פעם.
    בייצור אני יכול להגדיר מכסימום לפק"ע את בהרכבה איך אני גורם למערכת שאח"כ כשאבוא לפתוח הרכבה על בסיס ההזמנת תחזית ההרכבה תהיה בכמות 1 ?
    אני לא יכול להרכיב 2 בבת אחת בגלל סריאליים ולוטים שונים וזה סיפור לפצל את השורות תעודת ההרכבה לכל אחד בנפרד.
    תודה
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    למה צריך לפתוח הרכבה על כל מוצר בנפרד?,אפשר לפתוח הרכבה אחת ולדווח 10 שורות ,שורה לכל מוצר עם סיראלי יחודי.
    aviz
    משתתף
    בסדר, אבל כשאני אפתח את תעודת ההרכבה מתוך הזמנה/תחזית שיש בה כמות 10 תיפתח לי שורת הרכבה אחת.
    אני הרי צריך אותן ב10 שורות נפרדות.
    תודה
    YairM
    משתתף
    כשאתה פותח הרכבה על סמך הזמנה המערכת פותחת הרכבה עם שורה אחת עם כמות נדרשת ככמות בשורת ההזמנה,בסטנדרט אין מה שאתה מחפש…שורה לכל מכשיר באופן אוטומאטי.

אתה צריך לרשום בכל שורה את מספר המכשיר ואת הכמות 1,אתה יכול להעזר באקסל לשכפול השורות.

yoram
    משתתף
    בשביל זה עושים פיתוח ב post insert/update במסך הרכבות שבתנאים מסויימים שאחד מהם שהתעודה מבוססת על הזמנה למשל ואולי גם משפחת מוצר מסויימת מפרטת את השורות ככמות שמוכנסת בכמות בהזמנה.
    aviz
    משתתף
    לתשומת לבכם, כשאני מגדיר את מוצר האב כמנוהל מכשירים, גם אם אני פותח את ההרכבה על כמות 10 מתוך ההזמנה בפרוצדורה וגם כשאני פותח הרכבה ומקשר לה את ההזמנה המערכת מפוצצת את זה ל 10 שורות בן נפרדות.
    תודה לכולם.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.