› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › פרוצדורה עם HTMLCURSOR
- This topic has 10 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, 5 חודשים by PriorityDev.
- דצמבר 16, 2019 בשעה 8:55 pm
שלום לכולם , אני רוצה להכניס לפרוצדורה חיתוך לפי פרמטרים נוספים שאגדיר בקלט, משום מה זה לא עובד.מה שעשיתי הוא הגדרתי את הפרמטרים בINPUT, כ LINE .
ב INPUT עשיתי להם לינקוק והכנסתי אותם לתוך פרמטר ייעודי
אחכ הגדרתי שלב SQLI נוסף שבו הכנסתי לטבלת STACK ואז הכנסתי את הפרמטרים לחיתוך בשלב ה HTMLCURSOR (ניסיתי גם באמצעות חיתוך לSTACK וגם באמצעות חיתוך עם הפרמטרים הייעודים )
משום מה הוא לא מציג לי את הנתונים לפי הפרמטרים שבחרתי.
מישהו יודע לכוון אותי מה עשיתי לא נכון ?
- Replies
-
- דצמבר 17, 2019 בשעה 7:58 am
ממה שאני יודע, שלב HTMLCURSOR צריך לבוא לפני שלב SQLI, לא אחרי, כאשר הוא בדרך כלל פשוט, ללא חיתוכים (בדומה להפעלה CHOOSE-FIELD). חיתוכים נוספים והתחכמויות מתבצעים בשלב ה-SQLI.- דצמבר 17, 2019 בשעה 10:13 am
לא בדיוק עקבתי אבל יכול להיות רלוונטי:פרמטרים שמוגדרים בשלב פרוצדורה לפני HTMLCURSOR לא שומרים את הערכים שלכם לאחר HTMLCURSOR
זה נכון לפחות לגבי FILE/LINE
ניתן להעתיק את הערך של הפרמטר למשתנה רגיל (ללא $) לפני ה-HTMLCURSOR ולהשתמש בזה אחריו, אפילו להעביר חזרה לפרמטר אם יותר נח.
- התגובה הזו עודכנה לפני לפני 4 שנים, 10 חודשים ע"י yitzchok.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- דצמבר 17, 2019 בשעה 12:11 pm
היי יצחק, ניסיתי את מה שאמרת , העברתי את הפרמטרים למשתנים רגילים ללא $ , ושמתי אותם גם בחיתוך של HTMLCURSOR וגם בשלב הSQLI אחריוכשאני מריצה את הפרוצדורה לא קורה כלום…הוא אפילו לא מפיק לי דוח שגיאות או משהו דומה
- דצמבר 17, 2019 בשעה 1:04 pm
אה את רוצה שהשאילתא ב htmlcursor ישתמש בהם? לדעתי לא ניתן מעבר למה שיש ב PAR שמלונקק אוטומטית. המערכת יודעת את זהות הטבלה מאיפה שהוא מוגדר כקלט.קצת קשה לעזור בלי כל הפרטים אבל אולי זה יקדם אותך
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 17, 2022 בשעה 2:35 am
לא יודע אם עדיין רלוונטי לפותח הנושא, אבל יכול להועיל למחפשים בעתיד.אפשר להוסיף שלב SQLI בין ה-INPUT ל-HTMLCURSOR.
לשלב זה יש למסור גם את הפרמטר PAR וגם את הפרמטר הנוסף שלפיו רוצים לסנן את הטבלה של PAR.
מלנקקים את הטבלה הרלוונטית ל-PAR ומוחקים מהטבלה המלונקקת ב-DELETE את הרשומות הלא רלוונטיות (כאן אפשר חופשי לבצע חיתוכים ע"י כל פרמטר נוסף).
לאחר מכן ה-HTMLCURSOR יתייחס לפרמטר PAR עם השינויים שבוצעו ולא כפי שנקלט ב-INPUT.
- מאי 17, 2022 בשעה 3:11 am
אם מישהו מציע לבצע DELETE על טבלה מלונקקת אני אוסיף שכתבנו כבר בכמה מקומות שרצוי לא לבצע DELETE אלא אם כן מדובר בטבלת סטאק כלשהיא – טבלה שגם כאשר לא מלונקקת לא מחזיקה נתונים חשובים.הרי במידה ומשום מה הטבלה לא תהיה מלונקקת התוצאות יכולות להיות קשות.
כדי להשיג את מה שהוצע (אם רלוונטי) אפשר למלא טבלת לינק אחרת ולהחליף בין הפרמטרים.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 17, 2022 בשעה 9:35 am
אתה צודק יצחק.אבל כאן כמדומני ה-HTMLCURSOR מקבל רק את ה-PAR המקורי ואי אפשר למסור לינקוק אחר.
מצד שני אם אני בודק מייד אחרי הלינקוק האם הלינקוק בוצע (ואם לא בוצע – מפסיק את התוכנית או מדלג על המחיקה) – לכאורה אין סכנה.
- מאי 17, 2022 בשעה 10:42 am
הסכנה היא שמישהו יבטל את הלינקוק והבדיקה בלי להתחשב בקיום המחיקה! לא נח לי עכשיו אחרת הייתי מפנה אותך לבלוג של נעם בנושא זהניתן לקבוע ערך חדש ב-PAR וה-HTMLCURSOR יתיחס לערך החדש
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 18, 2022 בשעה 6:46 pm
ניתן לקבוע ערך חדש ב-PAR וה-HTMLCURSOR יתיחס לערך החדשיצחק,
למה התכוונת? תוכל לתת דוגמת קוד?
- מאי 18, 2022 בשעה 7:05 pm
תודה, הסתדרתי. כתבתי ככה./*———————————————————–*/
:PART = :SERN = 0;
SELECT PART INTO :PART FROM PART WHERE PARTNAME = :$.PRT;
/*———————————————————–*/
LINK SERNUMBERS TO :$.PAR;
GOTO 888 WHERE :RETVAL <=0;
SELECT SERN INTO :SERN FROM SERNUMBERS WHERE PART = :PART;
UNLINK SERNUMBERS;
LABEL 888;
/*———————————————————–*/
SELECT SQL.TMPFILE INTO :$.PAR FROM DUMMY;
LINK SERNUMBERS STK TO :$.PAR;
GOTO 999 WHERE :RETVAL <=0;
INSERT INTO SERNUMBERS STK
SELECT * FROM SERNUMBERS ORIG WHERE SERN = :SERN;
UNLINK SERNUMBERS STK;
LABEL 999;
/*———————————————————–*/- התגובה הזו עודכנה לפני לפני 2 שנים, 5 חודשים ע"י PriorityDev.
- התגובה הזו עודכנה לפני לפני 2 שנים, 5 חודשים ע"י PriorityDev.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.