› פורומים › שימוש במערכת › פתיחת מסך לפי נתון ידוע
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, חודש 1 by snoof123.
- אפריל 19, 2016 בשעה 9:36 am
בראש עמוד 198 של ה-SDK לגרסה 17, מופיעה הפקודה המעניינת
EXECUTE WINFORM 'DOCUMENTS_D',",:DOCNO, ",'2';
פקודה זו, בפרוצדורה, גורמת להצגת המסך "משלוחים ללקוח" עם התעודה בעלת המספר DOCNO. הטכניקה הזו חזקה מאד ואני מתחיל לשלב אותה בכל מיני מקומות, בעיקר לאחר הקמת תעודה באמצעות ממשק.ה"בעיה" עם הפקודה הזו – היא "מוגבלת" רק לשדה המפתח של המסך. האם מישהו יודע מה משמעות הפרמטרים השונים של הפקודה? האם, למשל, ניתן להעביר שם של שדה כלשהו במסך היעד יחד עם ערך לשדה הזה ולצפות שהמסך ייפתח כאילו שלפתי לפי הערך שהעברתי?
הפרמטר האחרון – "2" – עקבי בכל מסך שניסיתי, כך הוא לא מכיל את מספר השדה ("מיקום") במסך.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- אפריל 19, 2016 בשעה 4:15 pm
שיחקתי עם זה עוד קצת היום. גיליתי שערך הפרמרט החמישי ("2") אינו קריטי, לפחות לפי מה שאני ראיתי.
נסיון כמו EXECUTE WINFORM 'DOCUMENTS_D',",SQL.DATE8, 'CURDATE','2 רק הנכיס את הערך הכספי של SQL.DATE8 לתוך השדה "מספר הזמנה".אגב, רצוי מאד להפעיל את הפקודה כך
EXECUTE BACKGROUND WINFORM
כך הפרוצדורה יכולה לרוץ עד הסוף מבלי לחכות לסגירת המסך.- אוקטובר 6, 2021 בשעה 11:29 am
מצטרף לנושא ושואל: האם מישהו יודע איך אני פותח מסך בתחנה של משתמש ספציפי?כלומר, אני פותח את מסך הזמנות לקוח ברגע מסוים אצל משתמש במחשב בלי לשאול אותו. האם זה אפשרי ואשמח לדרך לפיתרון 🙂
- אוקטובר 7, 2021 בשעה 7:58 am
הדבר היחיד שאולי יעבוד היה דורש לשים תוכנה במחשב שתפעיל פתיחת לינק לרשומה בפריוריטי כמו שנשלח במייל או קיים בדו"ח. אבל זה לא יעבוד איך שאתה רוצה אם המשתמש לא עובד כבר בפריוריטי וגם יכול להיות שיגרום לדו-שיח האם הוא רוצה לפתוח את הלינק וגם יכול להיות שאם התוכנה ההיא תרוץ ברקע היא לא תוכל לפתוח משהו במסך בכלל בלי הרבה השקעה בתוכנה.בקיצור אם אפשרי יהיה ממש לא פשוט. קח בחשבון שזה סוג דבר שתמיד מנסים למנוע כי כך עובדות תוכנות שמיועדות לתקוף במחשב (וירוסים וכו').
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.