› פורומים › שימוש במערכת › פתיחת תעודת ספירת מלאי במערכת נכשלת
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 6 חודשים by
snoof123.
- ינואר 21, 2016 בשעה 12:01 pm
שלום,
אני מנסה לפתוח תעודת ספירת מלאי באמצעות אחת מהתכניות "הכנה לספירת מלאי".
כל פעם שאני עושה את זה (עם בחירת מוצרים או בלי) המערכת מסיימת ב"לא נפתחה תעודת ספירת מלאי".
ניסיתי בחברה אחרת וזה עובד, זה רק בחברה הזו.
האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה יכולות להיות הסיבות לכך?
(התבניות מעודכנות לשנת 2016).
- Replies
-
- ינואר 21, 2016 בשעה 12:48 pm
- ינואר 21, 2016 בשעה 1:54 pm
תודה לך על התגובה.כן, שכל הפריטים מופיעים במחסן, חלקם אולי לא אבל כמעט כולם מופיעים ובמצבים כאלו בד"כ המערכת פותחת לי את התעודה אפילו על חלק מהשורות.
מה גם שניסיתי להפעיל את התכנית ללא "בחירת מוצרים" בשלב מסוים וזה עדיין לא פתח שום תעודה.
- ינואר 21, 2016 בשעה 3:07 pm
אלה האפשרויות:לאחר הרצת התוכנית הכנה לספירת מלאי, מתקבלת ההודעה "לא נפתחה אף תעודת ספירת מלאי"
יכולות להיות מספר סיבות לאי-פתיחת תעודת ספירת מלאי לאחר הרצת התוכנית הכנה לספירת מלאי.
יש לבדוק אם במסך הקלט סומנה העמודה כולל מוצרים במלאי 0. אם כן, יש לודא שהמחסן המוגדר למוצרים בלשונית מלאי, במסך מאפיינים נוספים למוצר (נתיב: ניהול מלאי > מוצרים > מאפייני מוצר), זהה למחסן עבורו מכינים את הספירה. אם אין זה אותו המחסן, התוכנית לא תיקח בחשבון מוצרים עם יתרת 0.
במסך מחסנים (נתיב: ניהול מלאי > ניהול מחסנים > מלאי נוכחי), יש לודא שהמחסן עבורו מכינים את הספירה אינו מסומן כלא פעיל.
אם התוכנית הורצה מתפריט הכנה מהירה להיום, ההודעה תתקבל עבור מחסן רצפת ייצור (מטיפוס F). במקרה כזה יש להריץ את התוכנית מהנתיב: ניהול מלאי > ניהול מחסנים > ספירת מלאי > הכנה לתאריך.- ינואר 21, 2016 בשעה 4:54 pm
תודה לך, אני חושב שזו הסיבה השלישית.
למרות שגם לא הצלחתי לפתוח תעודה ב"הכנה לתאריך" אז אני לא בטוח..יש לי הרבה מוצרים במחסן שהם לא עם יתרת אפס ולכן אני לא חושב שזו הסיבה של הפריטים עם מלאי 0…
תודה לכם, בינתיים פשוט פתחתי תעודה בלי הכנה לספירת מלאי והזנתי רק הפרשים בכמות שנספרה. זה מייגע אבל לא הייתה ברירה, היה צריך להתקדם.
- ינואר 22, 2016 בשעה 11:28 am
לדעתי זה לא תקין…אם אתה אומר שבוודאות יש מלאי לפריטים במחסן שעבורו אתה מכין ספירה ,ובכל זאת המערכת מודיעה שלא נפתחה ספירה,זה מראה שיש בעיה ואתה חייב לזהות ולתקן בהתאם.
אחרת המלאי שאתה מעדכן בספירה ללא הכנה לא יהיה תקין.
מה גם שלא הבנתי איך אתה מעדכן את ההפרש בכמות שנספרה,אם המערכת לא הכינה ספירה אז אין ערך בעמודה כמות מחושבת,אז איך אתה יודע מהו ההפרש…מול מה?
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.