› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › צירוף מסך בן למסך אב
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, חודש 1 by
yitzchok.
- יוני 7, 2017 בשעה 9:12 pm
שלום רב !
בניתי מסך בן למסך אב מסויים , תהליך הכנת המסך עבר בהצלחה ולאחריו חיברתי את מסך הבן למסך האב – כאשר אני נכנס למסך האב , אני לא רואה את מסך הבן שבניתי , מסכי הבן האחרים מופיעים , אבל שלי אינו מופיע.
יש לציין שבכניסה למחולל למסך האב , מסך הבן שבניתי נמצא ברשימת מסכי הבן , ואם נכנסים במחולל למסך הבן , מסך האב נמצא בלשונית
Menu/Form Link
ולמרות כל האמור לעיל , אני לא יכול לראות את מסך הבן.
אשמח לכל עצה בנושא – תודה
- Replies
-
- יוני 8, 2017 בשעה 12:28 pm
מתאר לעצמי שכבר עיצבת את רשימת מסכי הבן של מסך האב (לדוגמה שינית סדר או הסתרת משהו) וכתוצאה מכך מסך הבן החדש נחשב מוסתר באופן אוטומטי.אופציה אחרת, פחות תתכן, היא ששמת את מסך הבן במודול עבורו אין לך הרשאות.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 8, 2017 בשעה 12:46 pm
תודה על התגובה , אבל :
יש לי הרשאה למודול וכבר בניתי מסכים וצירפתי ללא כל בעיה.
מסך האב הוא VCLINFOONE ויש לו רק שני מסכי בן , ונכון ששיניתי את הסדר , אבל לא ברור לי איפה אפשר להגדיר את המסך כמוסתר באופן אוטומטי , אם תוכל לכתוב לי היכן זה , יתכן ששם נעוצה הבעיה.
תודה.- יוני 8, 2017 בשעה 3:07 pm
אתה עובד כמנהל מערכת (tabula) עצמו?עיצוב מסך (כולל החלק של מסכי בן) גם בא בירושה מראש הקבוצה, וכמה שזכור לי אי אפשר לגלות דברים שמוסתרים ברמת ראש הקבוצה אבל אולי אני מתבלבל.
במסך האב תבדוק "עיצוב > עיצוב מסכי בן" בתפריט העליון.
אם אתה לא רואה שם את מסך הבן, ואתה כן בקבוצה, תבדוק את העיצוב כשאתה נכנס כראש הקבוצה.
או כך או כך, תבדוק עיצוב של tabula אם אתה לא עובד בשם משתמש זה.נזכרתי גם שיכול להיות שאתה לא עובד כ-tabula או בקבוצה שלו, והמסך לא עולה בגלל חוסר הרשאות.
אני שמתי לב שכתבת שעשית הכנת מסך ואז צירפת אותו למסך העל. הייתי חושב שזה היה צריך לגרום להכנת מסך מחדש וגם סידור הרשאות אבל אולי באיזו דרך הצלחת לעקוף נתינת הרשאות באופן אוטומטי.
או פשוט יש לך הרשאות בעץ שבעקבותן לא ניתנות לך הרשאה באופן אוטומטי גם על המסך הבן.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 8, 2017 בשעה 4:23 pm
תודה.
אני עובד כמנהל מערכת (tabula).
תחת "עיצוב > עיצוב מסכי בן ", אני לא רואה את המסך החדש שבניתי , אלא רק את אלו הקיימים.
אני חוזר שכל התהליך היה תקין כולל צירוף מסך הבן וכולל הכנת מסך , אפילו ניסיתי לפתוח את מחסן הבן מן המחולל והוא פתח לי את מסך האב עם מסכי הבן הקיימים אבל לא את מסך האב הרלוונטי .
בתשובה קודמת נאמר שיתכן שהוא מוגדר כמסך נסתר , אני לא מכיר הגדרה כזו ולא ברור איפה אפשר למצוא אותה אם היא קיימת.
בכל מקרה הבעייה עדיין קיימת.
תודה
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.