› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › קביעת פורמט תאריך
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, חודש 1 by יערה.
- Replies
-
- ספטמבר 16, 2018 בשעה 10:43 pm
אתה מתכוון לשלוט על פורמט תאריך בפלט ע"י קלט בהפעלה?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 4, 2018 בשעה 11:20 pm
אז צריך להגדיר בפרצדורה קלט משלךובפלט במקום לשים שדה תאריך לשים שדה CHAR ושם להשתמש ב-DTOA ולהשתמש בהגדרות צורך תאריך (DD/MM/YY או MM/DD/YY או מה שאתה רוצה) לפי הקלט
אם אתה צריך הכוונה יותר מפרוטת אז אנחנו צריכים יותר פרטים…
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 5, 2018 בשעה 11:43 am
את זה אני יודעת לעשות. הבעיה שלי היא בהגדרת מתאריך עד תאריך
כלומר הגדרתי 2 משתנים בקלט – בשלב INPUT מתאריך ועד תאריך כאשר בדוח עצמו אני משתמשת ב BETWEEN בהרחבה של השדה.
בנוסף אני רוצה לקבוע פורמט תאריך MM/YYY השאלה אם אפשר לשלב גם את הפורמט וגם את BETWEEN? או שיש אפשרות להגדיר פורמט תאריך כבר בשלב INPUT או שלב SQLI ?- אוקטובר 5, 2018 בשעה 1:40 pm
אין קשר בין הקלט לפלטאין לך שליטה על הקלט – אם מדובר בשדה תאריך עם פקד קלט תאריך הוא תמיד לפי פורמט השפה (עברית או אנגלית בריטית DD/MM/YY,אנגלית אמריקאית MM/DD/YY וכו')
לא צריך להיות שום בעיה לעשות תנאי על התאריך וגם להציג אותו איך שאת רוצה:
פשוט את צריכה 2 עמודות בדו"ח עבור התאריך
* עמודה בה את מגדירה את העמודה של הטבלה בשדות המיועדים ותאני (BETWEEN) בשדה תנאי/ביטוי – עמודה זאת מוסתרת (משמשת כתנאי בלבד)
* עמודה לצורך פלט בו את מגדירה ביטוי DTOA (כפי שתיארת)[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.