› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › קבלת מידע אחרי שמירת form באמצעות שימוש ב web-sdk
- This topic has 14 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 8 חודשים by Lior.
- מרץ 12, 2021 בשעה 12:12 am
האם יש דרך לקבל את המזהה שנותר לאחר יצירת רשומה?
להלן קוד שאיתו אני שומר את הרשומה:await form.saveRow(0);
הערך שחוזר מקריאה לפונקציה זו הוא אובייקט ריק.
מה שאני עושה כרגע, זה אחרי היצירה אני מבצע חיפוש ע״י פילטר של שדה אחר שאני יודע את ערכו וכך אני מגיע לערך הרצוי.
מרגיש לי שאני עושה משהו לא נכון.אשמח לעזרה,
תודה מראש
- Replies
-
- מרץ 12, 2021 בשעה 9:43 am
אתה שואל גם גם ב-stackoverflow?אני חושב שכדאי. כי שם זה המקום הרשמי למיטב ידיעתי אם כי נראה שלא עונים לך שזה די מאכזב…
עם כל הרצון שיש לנו לעזור, למיטב ידיעתי האנשים כאן מתעסקים בעיקר בפיתוח בתוך הפריוריטי ולא כ"כ מנוסים בפרטי הפיתוח ב-websdk. נשמע שאפילו ליאור שמתעסק בווב יותר מאחרים גם לא התעמק בו.
נוכל ונשמח לעזור יותר עם מה יקרה בתוך פריוריטי בצד השני לקריאה הוובית.
כמובן מה שתגלה בנושאים אלה אתה מוזמן להעלות לכאן כדי שאנחנו ואחרים נלמד מזה.
בהצלחה!
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מרץ 12, 2021 בשעה 10:44 am
בדוגמא שעשיתי בעבר השתמשתי ב getRows(1)הוא מחזיר אובייקט Rows
ואז ממנו אפשר לקחת את איזה שדה שרוצים לדוגמא
rows.PURDEMANDS[0].PRDNO- מרץ 12, 2021 בשעה 10:46 am
- מרץ 12, 2021 בשעה 11:06 am
כן. הבעיה עם זה, זה שבקריאה הזאת לא מובטח שתקבל את הרשומה שהרגע נוצרה.- מרץ 12, 2021 בשעה 11:19 am
לפני השמירה אתה אמור לעשות newRow שמחזירה rowIndex.ניסית לבדוק עם האינדקס הזה?
- מרץ 12, 2021 בשעה 11:28 am
האמת שלא בדקתי את האינדקס הזה. אבל מה הייתרון בזה על קריאה עם פילטר? קריאה עם פילטר היא איטית יותר?- מרץ 12, 2021 בשעה 12:20 pm
מסכים שנכון היה שהאוביקט שנוצר יוחזר, אבל לצערנו זה מה יש..- מרץ 12, 2021 בשעה 12:22 pm
לגבי השאלה ביחס לפילטר, אני חושב שפשוט כוונת המשורר היא שהגישה תהיה עם האינדקס..- מרץ 12, 2021 בשעה 12:26 pm
האמת שזה יותר פשוט עם האינדקס, פשוט חוזורת המון רשומות, תלוי בהגדרה בשרת.תודה על העזרה ליאור. אתה איכשהו קשור לפיתוח של ה sdk? אני חושב שראיתי תגובות שלך ב stackoverflow
- מרץ 12, 2021 בשעה 12:49 pm
אני מפתח עצמאי. הקמתי את הפורום הזה ב 2009 כי הבנתי שיש ואקום בתחום של ידע מצטבר שניתן להגיע אליו בקלות על ידי חיפוש בגוגל. מאז מנסה לסייע ולתרום איפה שאני יכול. יש כאן עוד כמה נשמות טובות כמו יצחק ונועם.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.