קבלת סחורה מספק

פורומים שימוש במערכת קבלת סחורה מספק

משתתף
    שלום,
    יש לי כמה מחסנים ובמסך "קבלת סחורה מספקים" אני לא מצליחה לבנות חוק עסקי אשר יוציא לי הודעת תזכורת לבדוק לאיזה מחסן אני קולטת, לפני שאני מגיעה למצב שכבר אי אפשר לשנות את המחסן (תעודה עם פירוט).
    מקווה שהסברתי את הבעיה בצורה מובנת 🙂
    בתודה מראש,
    מרינה
מוצגות 5 תגובות – 16 עד 20 (מתוך 20 סה״כ)
  • Replies
    מרינה לוי
    משתתף
    תודה רבה לך על ההבהרה.
    האמת, מקריאת האשף, הגעתי לאותה המסקנה (לגבי סטטוס Hold בקליטה מספק).משמח אותי לדעת שאני חושבת בכיוון הנכון 🙂
    אני "חורשת" את האשף ומתאמת את התהליך שלי תוך כידי הלימוד וכבר נתקלתי בביעה.
    מדובר במערכת Zoom.ניסיתי להגדיר איזה בדיקות מעבדה אנחנו צריכים, אבל Zoom אומר לי שאין לי מסכים כאלו כלל "שיטות בדיקה", "תוצאות אפשריות – רשימת בחירה".אז איך אני יכולה להגדיר שלפריטים מסויימים צריך לבצע "בדיקת מעבדה"(מבלי לפרט מה כלול בזה) ולחלק מין הפירטים בנוסף יש לבדוק קיום מסמכי COC נלווים. תוצאת הבידקה צריכה להיות "עבר/לא עבר" ו-"יש/אין", כאשר התשובה הראשונה תקינה והתשובה שניה לא תקינה.
    בקיצור, מה אפשר לעשות במסגרת האילוצים הקיימים?
    אין לי חדשות טובות לצערי 🙁

בדקתי שהזום אינו תומך בבדיקות אנליזה.
    הדבר שנותר לעשות הוא לצרף בתור נספחים את כל המסמכים הקשורים לתעודת שחרור מעבדה.

אישית אני אומר שזה באמת חבל שבזום אין את הערכה המלאה של בדיקות מעבדה. זה לא חייב להיות כזה "ביג דיל" לאפשר את השימוש של האנליזה רק במערכות תעשייתיות. בדיקות ביקורת קבלה זה דבר נפוץ, וכפי שלפחות בזום יש את תעודות ההרכבה שזה מעין "פשרה" לפקודות עבודה בתעשייתי, כך גם צריך לאפשר את השימוש בטופסי האנליזות.

אלון.

מרינה לוי
    משתתף
    כן, אבל יש שם מסך "שיחרור ממעבדה", שמעביר מאפשר "לבצע" בדיקת מעבדה "אחת" ומעביר מסטוס "Hold" לסטטוס "Goods".
    האם ניתן להשמיש את המסך הנ"ל לתהליך?נראה לי שכן.
    הבעיה מתחילה בנושא בדיקה השניה, קיום מסמכי COC מצורפים למוצר.
    האם יש איזה רעיון, איך "להדביק" את הבידקה הנ"ל לתהליך?
    בתודה מראש,
    מרינה
    לא לצערי.
    לתת אפשרות "לסמן" קיום מסמכי COC מתאים ממש מצוין לתעודת האנליזה או הבדיקה. בהגדרת בדיקות ניתן לתת ערכי מינימום ומקסימום לבדיקה, או שבדיקה כלשהי יכולה להיות תקינה או בלתי-תקינה, כגון "בדיקה ויזואלית". לכן, אם היה לך מסך כזה, כל הבעיות היו נפתרות לך (או כמעט כולם).

להוסיף את קיום COC לתוך מסך בן 'טקסט חופשי' גם לא נותן הרבה משום שאין דרך להפיק מכך דו"ח כלשהו.

בקיצור, אתם תקועים עם תוכנה בסיסית ביותר שאפילו לבצע עליו פיתוח קטנטן אינכם יכולים.

אלון.

מרינה לוי
    משתתף
    תודה רבה על הסברים.
    נראה לית נצטרך להשתמש במה שקיים – בדיקה אחת ןאת מסמכי COC במלל חופשי.
    השאלה היא, איפה ניתן לשתול את המלל הקבוע למסך זה?
    ואיך ניתן להגדיר לו שדות לחתימה (כמו בהדפסה של העברה בין מחסנים או תעודת משלוח)?
    תודה
מוצגות 5 תגובות – 16 עד 20 (מתוך 20 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.