קובץ 100

פורומים שימוש במערכת קובץ 100

משתתף
    שלום רב
    בתחילת שנת 2017 אני מתחילה לעבוד בתוכנת פריוריטי
    רציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוח לרשת יוחננוף קובץ 100 בתוכנה זוהי הדרישה שלהם.
    האם זה קיים בפריוריטי , כיצד משתמשים אם זה , האם צריך רישיון
    תודה רותי
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    יש ממשק אחד (הנקרא "ממשק חשבוניות לקו-אופ מרכז") שעונה לתיאור של קובץ 100.
    תוכנה זו שככל הנראה כלול ברשיון בסיסי של המערכת.
    אלא מה?
    קובץ 100 זה לה בדיוק סטנדרט.
    מהניסיון שלי כל חברה שדורשת קובץ 100 מקבלת אותו למערכת אחרת וזאת מצפה לפורמט קצת שונה, באופן שיכול להיות משמעותי גם אם 95% מהשדות עונים בדיוק לדרישה.
    כך שיתכן מאוד שצריכים לעשות פיתוח אבל אם מקבלים פירוט מיוחננוף בדיוק איך אמור להיות בנוי קובץ ה-100 שלהם* אפשר להכין ממשק פרטי על בסיס הנ"ל. (כמובן אם מדובר בפריוריטי מלא ולא זום).
    בהצלחה

* לצערי לא תמיד החברה יודעת לתת את זה ואז נכנסים לתקופה של ניסוי וטעייה עד שמגיעים לפורמט הנכון

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    אלמוני
    אורח
    הכנתי לפני כמה שנים ממשק טופס 100 להום סנטר. אפשר להתאים אותו לפי הצרכים שלך.
    אין אצלנו ממשק כפי שמתואר ע"י יצחק.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    כנראה מדובר בשריד של גרסה ישנה, דבר שלא כלול בהתקנות חדשות.

אם כן מסתבר שהתשובה היא שלא קיים ממשק קובץ 100 בסיס הסטנדרטי.
    יש מודול ממשקים לרשתות שיווק – אותו אין לנו – ויכול להיות שיש בו ממשקי קובץ 100.

אבל לא מדובר במשהו מורכב למתכנת מנוסה, ולא הייתי חושב ששווה לשלם על המודול ההוא עבור ממשק הבודד הזה.

רותי חזוט
    משתתף
    תודה רבה על התשובות
    לדעתי אם אני נכנסת לתחזוקת כספים-ממשקים להנה"ח -ממשקי חשבוניות יש ממשק חשבוניות לרשתות.
    השאלה אם אפשר משם לייצר קובץ 100 לרשת יוחננוף
    תודה.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אם את שואלת על המודול שהזכרתי, אין לי אותו ולא יכול לעזור אבל הייתי גם אומר שאם מדובר במודול זה יש לבקש עזרה מהמיישם שלכם כדי לברר האם מודול זה יכול להפיק קבצים כאלה.
    אלמוני
    אורח
    בניגוד למה שכתבתי קודם, קיים אצלנו הממשק הזה (גרסה 17.1). יש דרך פשוטה לדעת אם הוא מתאים ליוחננוף: להכין בעזרת הממשק קובץ ולשלוח.

יחד עם זאת, אני חייב לציין שהממשק משתמש בתכנית חיצונית שאינני מכיר, בשם DOWNLOAD, אשר עלולה להעביר את הקובץ אל אתר חיצוני כלשהו ולא אל יוחננוף.

רצוי לקבל מיוחננוף קובץ מיפוי של הקובץ שהם מצפים לקבל ולפי זה ניתן להתאים את הממשק שכתבתי.

לאחר הסתכלות על הממשק המובנה ועל הממשק שלי, ברור לי שחייבים לבצע התאמות. קובץ 100 מורכב מכמה סוגי שורה, ובשורה העליונה (כותרת) צריך להופיע מספר ספק שלכם אצל הלקוח. בממשק הקו-אופ, המספר הזה כנראה נמצא בשדה "מספרו אצל לקוח משלם" שנמצא במסך "פרטי לקוח נוספים", בעוד בממשק שלי, המספר פשוט מופיע (מה שנקרא, HARD CODED).

רותי חזוט
    משתתף
    תודה מקרב לב על התשובות הזריזות
    עד היום הוצאתי דרך מסופון את החשבוניות.
    הם היו מוציאים לי תעודת כניסה תואמת לת.משלוח של המסופון.
    מס ספק רשום למעלה ומס פריט זה הבר קוד תאור המוצר וכמות.
    אני אשאל את יוחננוף איך בנוי הקובץ.
    פשוט לא רוצה להיכנס לעוד הוצאות מיותרות.
    שלא אצטרך לשלם כל חודש עבור ממשק .
    תודה שוב רותי
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אם נעם מוכן לשתף את הקוד שלו אני לא אכנס לשאלות אצלנו האם מותר לי לשתף את הקוד שלי, אבל אני ממשיך לעקוב כאן ואעזור אם נדרש.
    הרי אני כבר התמודדתי עם קובץ 100 מול 3-4 לקוחות ומכיר את האפשרות להבדלים בדרישות.
    רותי חזוט
    משתתף
    תודה
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.