› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › קישור לפריוריטי מאקסל
- This topic has 37 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 7 חודשים by
PriorityDev.
-
- אוקטובר 29, 2017 בשעה 2:55 pm
System Management > System Maintenance > Companies > Companiesשדה Company
- אוקטובר 29, 2017 בשעה 2:58 pm
אם אתה רוצה למצוא דרך אקסל – השדה הוא ENVIRONMENT.DNAME ב-DB SYSTEM- אוקטובר 29, 2017 בשעה 3:13 pm
אין לי System Management בפריוריטי.
קצת יותר פרטים איך אני נכנס ו\או בודק באקסל:
אם אתה רוצה למצוא דרך אקסל – השדה הוא ENVIRONMENT.DNAME ב-DB SYSTEM- אוקטובר 29, 2017 בשעה 3:36 pm
אם אין לך- System Management – סימן שאין לך הרשאה לזה.
תבקש ממי שנותן הרשאות בארגון שייתן לך. מספיק read only.אם אתה יודע להתחבר באקסל לבסיסי נתונים של פריוריטי, אזי אתה צריך להתחבר לבסיס נתונים בשם SYSTEM, ובוא למצוא טבלה בשם ENVIRONMENT ובה הערכים בשדה Company.
- אוקטובר 29, 2017 בשעה 3:37 pm
בס"דשים לב!!!
רק לקרוא משם!!!
לא לשנות כלום!!!מסוכן!!!
- אוקטובר 29, 2017 בשעה 3:44 pm
בס"דקבל תיקון – השדה בטבלה הוא DNAME, לא Company.
Company – זאת כותרת שמופיעה בפריוריטי.- אוקטובר 29, 2017 בשעה 3:49 pm
הייתי מוסיף שנראה לי שאם אתה עובד במערכת באנגלית, אבל המערכת עצמה היא מערכת ישראלית (וששפת הבסיס שלה היא עברית), תגלה שהלינק שנתתנו כאן יפתח לך מסך בעברית.אם זה יקרה, נסה לשנות את הספרה 1 שבסוף הלינק ל-2 לאנגלית בריטית או 3 לאנגלית ארה"ב וכו'
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 29, 2017 בשעה 5:59 pm
לא עזר עדין. לפי מה שנראה לי הבעיה בשם חברה: בסימנים מיוחדים:
Firm/Name LTD
יוצא שאני משתמש בסימן / וברווח. ואקסל או פריוריטי לא מבין וניגש לשם חברה לא קיים.
authentication failed- אוקטובר 29, 2017 בשעה 6:01 pm
בס"דמה לא עזר?
מצאת את שם החברה כפי שמופיע במסך חברות בפריוריטי?- אוקטובר 29, 2017 בשעה 6:34 pm
System Management > System Maintenance > Companies > Companies
אתה צריך את הערך מ-Company ולא מ-Full Company Name אותו ניסית עד עכשיו כנראה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 29, 2017 בשעה 6:37 pm
עכשיו אני ראיתי שכתבת שאין לך את התפריט הזהאם אתה ב-SQL Server אז כתוב את השאילתא הזאת ישר מול ה-DB
select DNAME, TITLE
from system.dbo.ENVIRONMENT
where DNAME != ''אתה צריך את הערך של DNAME כפי שכתב מיכאל
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- נובמבר 1, 2017 בשעה 11:47 am
אוקי. עובד. מצויין. תודה.
עכשיו אני רק צריך להבין איך אני עושה באקסל את הפונקציה כדי מס קריאה תשתנה.
במידה ומישהוא יכול לעזור. תודה מראש- נובמבר 1, 2017 בשעה 12:15 pm
בס"דאיך בנוי האקסל?
מאיפה מגיעים הנתונים?
יש טור של מספרי קריאה?אם כן – זה הזמן להתחיל להשתמש בגוגל 🙂
https://www.google.co.il/search?q=excel+concat+strings&oq=excel+conc&aqs=chrome.3.69i57j0l5.12876j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.