› פורומים › שימוש במערכת › קליטה אוטומטית של הזמנת לקוח בפקס לפריוריטי
- This topic has 13 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
- מאי 24, 2017 בשעה 9:42 pm
- מאי 24, 2017 בשעה 9:44 pm
- מאי 24, 2017 בשעה 9:48 pm
היי,תודה אבל זה לא כל כך מתוחכם.. 🙂
כלומר, לא ראיתי אפשרות ליצירת הזמנה אוטומטית…- מאי 25, 2017 בשעה 9:30 am
כל עוד אותם פקסים לא יהיו מובנים מאוד (אלא מדובר בפורמט שונה מכל לקוח לפי איך שהוא מייצר אותם) שום מערכת לא תהיה מספיק מתוחכמת עד שתהיה מאוחריה משאבים כאלה של גוגל. זו משימה מטורפת.מספיק קשה לקלוט באופן אמין קבצי נתונים מלקוחות במבנה "סטנדרטי" שמגיעים במייל וכדו'
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 25, 2017 בשעה 9:34 am
הבהרה:מהבקשה המקורית והתגובה לתשובה שכבר נכתבה כאן אני התייחסתי לשאלה כאילו הדרישה היא להקים הזמנות *מפורטות* על בסיס מה שכתוב/מודפס בפקסים.
אם הדרישות בפועל צנועות מזה כדאי לפרט.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 25, 2017 בשעה 11:42 am
תודה לעונים..
מסכימה שזה לא טריויאלי ליצור הזמנה מפורטת..
ראיתי שבסינכרון עם אאוטלוק ניתן ליצור משימה או קריאת שירות.
אני מניחה שמשימה אוטומטית תהיה משביעת רצון בשלב ראשון..- מאי 25, 2017 בשעה 12:24 pm
- מאי 25, 2017 בשעה 2:13 pm
הי אביגדור,בלינק שצרפת בשרשור מעל יש תאור של צרוף מסמכים כנספחים.
("…מודול מאפשר לכם לבחור אילו מהקבצים או המיילים אתם מעוניינים לתייק אל מסך הנספחים של הפריוריטי…")
לא ראיתי אזכור של המרת תמונה לנתוני הזמנה.
אשמח אם תפנה ללינק הרלוונטי…תודה,
דפנה
- מאי 25, 2017 בשעה 2:36 pm
- מאי 25, 2017 בשעה 2:51 pm
תודה, אביגדור..העברתי את הלינק הרלוונטי+ הטלפון שלך ללקוח שהתעניין.
- מאי 25, 2017 בשעה 3:53 pm
- מאי 25, 2017 בשעה 4:16 pm
אכן גם אני לא טיילתי שם ולא ראיתי מודול ocr – והוא לכאורה יעשה את העבודה.מה שכן, בגלל שמדובר בסריקה ו/או שידור במערכת פקסית ולא סריקה של מקור בתנאים בהם יש שליטה שתהיה בד"כ איכותית יותר, יש לקחת בחשבון שהתוצאות עלולות להיות פחות טובות.
ושוב כל זה בהנחה שההזמנות מגיעות בצורה מתאימה לפיענוח.
בהצלחה
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.