קליטת הזמנה מהאינטרנט

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי קליטת הזמנה מהאינטרנט

משתתף
    בוקר טוב
    1) האם עדיף לקלוט ישירות לטבלה במערכת או לקובץ?
    2) אם קולטים לטבלה דרך Web Service, איך אפשר להפנות את הגורם החיצוני לטבלה זמנית
    ( אם אני יוצר לינק לטבלה נוצרת טבלה זמנית. איך אני מעביר אותה לWS )
    תודה
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • Replies
    Lior
    מנהל בפורום
    1. תלוי. טבלה זה יותר נוח כי אתה חוסך את הטעינה ואת הטיפול בקבצים, אבל זה מחייב את ה WS לשבת על הרשת של פריוריטי. קבצים יכולים לעבור גם באינטרנט כאשר ה WS במחשב אחד והפריוריטי על מחשב אחר. יש לזה יתרון בהיבט של אבטחה
    2. אני לא יודע. תמיד השתמשתי בטבלאות פיסיות שבניתי לצורך זה. לפני השימוש הייתי מוחק את התוכן ורושם מחדש. טבלאות זמניות זה פיצ'ר פנימי של המערכת אשר לעניות דעתי לא פתוח לתוכניות חיצוניות.
    moshe
    משתתף
    איך אפשר למנוע ששני משתמשים יגשו בו זמנית לאותה טבלה ויטענו את הנתונים ממנה .( בהנחה שמותר לקלוט את אותה הזמנה מאותו אדם פעמיים).

חוץ ממתן הרשאות לאדם אחד

תודה

Lior
    מנהל בפורום
    איזה משתמשים אלו ? משתמשי פריוריטי או משתמשים של מערכת אחרת ?

אם אלו משתמשי פריוריטי, תוסיף עמודת USER,בטעינה תדאג לאכלס אותה עם המשתמש הנוכחי – SQL.USER ובמחיקה תמחק את הרשומות של SQL.USER.

yitzchok
    משתתף
    IL
    ליאור

מהתיאור שלך נשמע שאם טוענים למסך מטבלת טעינה בה יש עמודת USER זה יסנן את השורות עליהן הממשק ירוץ. לע"ד זה לא כך. צריכים לדאוג למסור לממשק טבלה הכוללת רק השורות שרוצים לטעון.

ומי אומר שאותו משתמש לא יריץ את הממשק פעמיים בבת אחת ושתי המופעים לא ינסו לטעון את הנתונים (או, יותר גרוע, שיתחילו לאכלס את הטבלה במשהו אחר עוד לפני שסיים עם הקודם)

עם בדיוק אותו הדבר אני מתמודד. יש לי אשכול פה https://www.priority-forums.com/he/index.php/forums?func=view&id=2027&catid=6

אכתוב על פתרון כשזה יתבשל

יצחק

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    Lior
    מנהל בפורום
    הי יצחק

לא התכוונתי לזה. אני לא בדיוק מבין איך משה בונה את הפתרון שלו. במקרים מסויימים עמודת USER משמשת לחציצה בין נתונים של משתמשים שונים. זה רק כוון מחשבה ותו לא.
    ספציפית לעניין הזה. אתה יכול לטעון את הטבלה הפיסית עם USER ובפרוצדורה הטוענת למסך לעשות לינק המכיל רק נתונים של היוזר הזה ומשם למסך.
    אם USER אינו מספיק יש לנו בפריוריטי גם SQL.PID מספר התהליך, אשר מזהה את מספר הפרוסס במערכת ההפעלה

yitzchok
    משתתף
    IL
    משה, ליאור צודק ושאלתי כן קשור

כל עוד אתה יודע שאותו משתמש לא יריץ ממשק יותר מפעם אחת, אתה מכין פרוצדורה שתקרא מטבלה כלשהיא ותכתוב לטבלת הטעינה, אם כבר תשתמש בלינק ואפשר להריץ מספר טעינות בו זמנית. הבעיה היא להפריד בין הרצות אם אותו משתמש יכול להריץ כמה פעמים בו זמנית.

הדיון שלנו זה עוזר לך?

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.