רכש וניהול מקטים

פורומים שימוש במערכת רכש וניהול מקטים

משתתף
    שלום רב!

במצב הנוכחי אני מזמין מוצרים זהים לחלוטין מכמה ספקים שונים במחירים שונים

הבעיה: שלחפש מתוך 7 מקטים את הפריט עם המלאי הזמין זה מתיש-יש ברקוד אבל להביא את המוצר לעמדה רק כדי לתת הצעת מחיר על מה שיש במלאי זה מגוחך.

חשבתי ליצור מקט שמאחד את כולם וגם אוכל לראות מחיר אחרון של כל מקט שהגיע מהספקים השונים

או שיש פתרון נוח ויעיל שאולי לא חשבתי עליו.

תודה רבה!

מוצגות 5 תגובות – 16 עד 20 (מתוך 20 סה״כ)
  • Replies
    נאור
    משתתף
    אוקי, תודה , עשיתי זאת זה יהיה שינוי עצום במערכת של 10000 פריטים אבל נהייה חזקים.

כמה נקודות לסיום התהליך שלא פתורות-נושא התמחור.

1.מוצר שחיוניות עדכון המחיר שלו לפי המחיר העלות האחרון מאוד חשובה-שעושה חישוב דרך עלות המלאי הנכנס + עלות המלאי שקיים כבר-מה מומלץ?

2.מוצר שהייתי רוצה לקבוע לו מחיר עלות באופן שרירותי שלא ישתנה רק באופן ידני על ידי

3.קביעת מחיר ממומלץ/מכירה מקסימלי לצרכן עם אופציה להנחה שבו אני יקבע מחיר מינימלי .

-מה הצעדים שכדאי לי לנקוט בהם בכל אחד מהמקרים ?

ושוב…תודה

YairM
    משתתף
    שלום נאור.
    אם תוכל להכין גליון אקסל שמגדיר לכל ספק אילו מוצרים הוא מספק,ולכל מוצר כזה תגדיר את מק"ט הספק ותאור הספק,ניתן בעזרת ממשק למסך להעביר את הנתונים מהאקסל למסכי הפריוריטי.

לגבי סעיף1 ,חישוב מחיר העלות הוא בהתאם לשיטת התמחיר שנהוגה אצלכם,המערכת תומכת בשתי שיטות ,FIFO ,וממ"ן.

לגבי סעיף 2, מחיר העלות מחושב כל פעם מחדש בהרצה יזומה של תמחיר לצובר או לתאריך נוכחי, או בתמחיר ON LINE, ולכן לא תוכל לשלוט על מחיר העלות.

הערה לסעיפים 1-2,נושא התמחיר הוא מורכב ודורש הגדרות וחשיבה מראש על אופן ניהול התמחיר,ממליץ לך להתייעץ עם חברת היישום שלכם שייכוונו אותך לשיטה המתאימה והנכונה לכם.

לגבי סעיף 3,אתה צריך להגדיר מחיר מקסימום בשדה מחיר מחירון בסיס בכרטיס פריט,לאחר מכן תוכל להגדיר אחוזי הנחה במספר אופנים,הנחה כללית ללקוח,מחיר מיוחד למוצר,הנחות ללקוחות עבור מוצרים,הנחות ללקוחות עבור משפחות מוצר.
    כדי לא לרדת ממחיר מינימום,עליך להגדיר מחיר זה בכרטיס פריט בשדה מחיר מינימום.
    בכל פעם שאחוזי הנחה שירשמו בתעודות המכירה, יגרמו לירידה מתחת למחיר מינימום,תקפוץ הודעת אזהרה למשתמש,כמובן שניתן להפוך הודעה זו
    לשגיאה.

נאור
    משתתף
    יש דרך בה אפשר לסמן מחסן והוא לא המחסן הראשי
    כמחסן שלא נספר כמלאי זמין?

כי יש לי מחסן קונסיגנציה ואני לא מחשיב אותם

זה נורא מבלבל!

Kobi Cohen
    משתתף
    יש אפשרות במסך מחסנים, לקבוע עבור מחסן שהוא מחסן קונסיגנציה
    YairM
    משתתף
    שלום

על מנת שמלאי במחסן לא יחשב כזמין, ולא יחושב במסך זמינות מוצר, טיפוס המחסן צריך להיות מוגדר כ-W

מוצגות 5 תגובות – 16 עד 20 (מתוך 20 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.