שאלה

משתתף
    שלום
    אני צריכה בבקשה את עזרתכם בפתרון של : הקם תהליך של מסירת פריט מסוים המנוהל מספרים סידוריים (סיראלי) להשאלה ללקוחות לתקופת ניסיון משלב קבלת הסחורה במחסן מהספק דרך השאלה ללקוח ועד החזרה מלקוח לאחר תקופת ההשאלה.
    ניסיתי :
    הקמתי את הפריט – סימנתי דגל מנוהל מספרים סיריאליים .
    הגדרתי מחסן קונסיגנציה / השאלות : טיפוס D , נכלל בערך מלאי, תנועות נכללות בתמחיר , מחסן קונסיגנציה מסווג לפי לקוח .
    הגדרתי לתעודת העברה בין מחסנים פתיחת מספרי מכשירים + בדיקת רישום מכשירים.
    עשיתי העברה בין מחסנים : מחסן שולח ראשי למחסן קונסיגנציה הקלדתי את הפריט, כמות מס' לקוח ,ופתחתי מס' מכשירים ואישרתי .
    בפעם השנייה עשיתי שוב העברה ממחסן קונסיגנציה למחסן ראשי בחרתי אותו פריט כמות , פה לא ראיתי את מספרי המכשירים שנפתחו עבור הפריט כשעבר להשאלת הלקוח
    אני חושבת שיש טעות בפתרון שניסיתי כי בעצם אני אמורה להחזיר אליי את אותן יחידות עם אותם מספרים סיריאליים איך בדיוק עושים את זה ?
    תודה

ניסיתי שוב לפתור את זה :
    1. יש להגדיר למוצר הקיים סימון מס' סיריאליים במסך כרטיס פריט. ניהול מלאי > מוצרים > כרטיס פריט
    2. הגדרת מחסן השאלות טיפוס D , סימון נכלל בערך מלאי, סימון תנועות נכללות , מחסן קונסיגנציה ומסווג לפי לקוח. ניהול מלאי > ניהול מחסנים > ניהול מחסנים (WMS) > מחסנים.
    3. הגדרת פתיחת מס' מכשירים + בדיקת רישום מכשירים בתעודת קבלת סחורה מספק . ניהול מלאי > תחזוקת מלאי > סוגי תעודות מלאי.
    4. פתיחת תעודת קבלת סחורה מספק : מחסן מקבל ראשי, הגדרת הפריט , כמות ופתיחת מס' מכשירים במסך נכד .
    5. הפקת תעודת משלוח ללקוח : מחסן ראשי למחסן השאלות (קונסיגנציה ) . במסך הפירוט נראה שהפריט עבר מסטטוס Goods לסטטוס הלקוח ונרשום מס' מכשירים במסך נכד. התעודה לא לחיוב .
    6. החזרת סחורה מהלקוח : מחסן מקבל ראשי ממסן השאלות . התעודה ללא חיוב סטטוס הלקוח לסטטוס Goods ונציין רישום מס' מכשירים.
    האם זה נכון ?

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • Replies
    עפר שקד
    משתתף
    הי סוניה

כדי להשיב לך אני זקוק להבהרה אחת קטנה: איך בדיוק סימנת את מספר הלקוח ? באיזה שדה רשמת אותו ?

סוניה
    משתתף
    היי עופר
    נדמה לי ששרשמתי אותו בתעודת העברה בשדה לקוח
    אני לא זוכרת בדיוק כשאני אהיה מול התוכנה אני אבדוק את זה
    תודה
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.