שלום לכולם
יש לי עמודה שמכילה נתיב לקובץ.
כיצד אני מוסיף עמודה במסך מעוצב אשר מציגה את התמונה של סוג הקובץ וכאשר אני לוחץ עליו הוא פותח לי את הקובץ (כמו במסך כרטיס פריט) ?
ניסיתי במעצב מסכים ללא הצלחה, מה פספסתי?
Attachment Columns
Priority offers the option of an attachment column — a special form column that is used to attach a file to the current record. Such columns are displayed together with a paper clip icon, which can be used to open the Windows Explorer and navigate to the file in question. Alternatively, users can record the file path manually. An example of this type of column is the File Name column of the Customer Documents for Task form, a sub-level of the Tasks form.
In order for a form column to be defined as an attachment column, it must be of CHAR type and the form column name must contain the string EXTFILENAME (e.g., PRIV_ EXTFILENAME).
נראה לי שאם אתה משתמש במעצב מסכים, אתה יכול לשים פעם אחת פקד מסוג תמונה ושם יוצג התמונה שבעמודה הראשונה מסוג זה – אבל זה ניחוש, אין לי נסיון עם זה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
נראה לי שרק כשאתה שם עמודה עם נתיב הקובץ המערכת מציגה את התמונה. יש עמודה כזאת בכרטיס פריט. יש לך דוגמה של מסך בו יש עמודת תמונה אבל לא רואים את הנתיב?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]