› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › שימוש בערך שדה שעומדים עליו במסך
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 2 חודשים by
ליאורה בן-עזרא.
- אפריל 27, 2014 בשעה 11:16 am
האם קיימת אפשרות בפריוריטי לשלוח כפרמטר את הערך של השדה שכרגע עומדים עליו במסך ,
כלומר אני רוצה להריץ פרוצדורה עם נתון שכרגע עומדים עליו במסך – לא משנה איזה שדה.אשמח לשמוע עצות.
———————————————————————————————
מצאתי שיש אפשרות להתייחס לעמודה נוכחי, במסך נוכחי , בהגדרת טריגרים, ע"י @.$:כיצד ניתן להתשתמש בזה ב SQLI כפרמטר
- Replies
-
- אפריל 27, 2014 בשעה 11:02 pm
עליך להשתמש בפרמטר השמור PAR בשלב הINPUT.
שים לב להגדיר אותו כ-FILE (גירסא 15 ומטה) או כ- LINE (גירסא 16).מידע נוסף ב SDK עמוד 110
Chapter 5: Procedures
Input During Direct Activation- אפריל 28, 2014 בשעה 11:49 am
ראיתי ב SDK , אך לא היתה דוגמא איך לרשום זאתהוספתי שלב INPUT – בו הגדרתי PAR כ LINE – האם צריך להגדיר בשורה גם שם טבלה ושדה עליו מבוסס ה חלון הנוכחי? האם צריל להוסיף I – לקלט?
שלב שני הגדרתי כ SQLI – איך אני מתייחסת ל PAR ? איך שולפת את העמודה שעליה עומדים כעתבדר"כ רושמים:
LINK FOBORDERS TO :$.PAR;
SELECT FOBORD, FOBORDNAME INTO :PART, :$.ORD
FROM FOBORDERS
WHERE FOBORD 0;
UNLINK FOBORDERS;- אפריל 28, 2014 בשעה 9:29 pm
במידה ואת מפעילה את הפרוצדורה מתוך הרשומה אין צורך להוסיף שם טבלה ועמודה וכמו-כן גם I לקלט.
כאשר את עושה LINK אז PAR מחזיק בתוכו את מבנה הטבלה של FOBORDERS עם כל הרשומה הרלוונטית (ממנה הפעלת את הפרוצדורה)השאלה מה בדיוק את רוצה לעשות … מה זה משנה אם הפעלת את הפרוצדורה שעמדת על עמודה ספציפית ? בואי נחזור שלב אחורה ותסבירי מה את רוצה לעשות.
נ.ב,
מיד לאחר LINK לטבלאות מערכת תוסיפי את השורת קוד : ERRMSG 1 WHERE :RETVAL <= 0; כך שבטעות לא תמחקי רשומות במידה והחיבור לקובץ לא צלח.- אפריל 29, 2014 בשעה 9:26 am
קודם כל , תודה על ההתייחסות לשאלתי. 🙂אנחנו הוספנו תוכנית שמאפשרת לחפש מסמכים לפי טקסט בתוכנת התיוק שלנו,
לכן המטרה שנעמוד במסך בפריוריטי , על איזשהוא שדה עם תוכן , למשל אסמכתא מסוימת, שם ספק וכו' ונלחץ על התוכנית היא מציגה לנו את כל המסמכים שיש בהם את תוכן השדה.עקרונית זו צריכה להיות פרוצדורה כללית לכל המסכים , אך בתור התחלה , אני מנסה על מסך של FOBORDERS ,
כאשר אעמוד על שדה אסמכתא למשל ואלחץ על הפעלה ישירה מסויימת – הטקסט יעבור כפרמטר לתוכנת החיפוש.- אפריל 30, 2014 בשעה 5:46 pm
אני לא מכיר פתרון לזה.
אבל נראה לי שאתם מחפשים פתרון למשהו שכבר קיים ואין צורך לפתח אותו.
ישנו מודול מבית "אשבל" של חיפוש אירגוני (חלק ממודול סייר קבצים וניהול ארכיב) שעונה על הצורך הזה. תבדקו אותו לפני שאתם נכנסים לפיתוחים.לינק רלוונטי:
- מאי 1, 2014 בשעה 2:24 pm
אולי לא הבנת אותי נכון,אני לא מחפשת לפתח את החיפוש בפריוריטי,
אני צריכה בסך הכל לדעת איך אני מקבלת את הערך של השדה שעומדים עליו כרגע במסך מסויים ומכניסה אותו כפרמטר לתוכנית אחרת.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.