שימוש בפריוריטי ככלי לCRM

פורומים שימוש במערכת שימוש בפריוריטי ככלי לCRM

אנחנו חברה קטנה ששוקלת את השימוש בפריוריטי לCRM לאנשי המכירות שלנו ברמה שדומה לשימוש בSALES FORCE. רצינו לדעת אם יש לקוח שמשתמש בCRM לעקוב אחרי התקדמות המכירות שיהיה מוכן לשתף אותנו דרך תצוגות מסך בSKYPE או משהו דומה
    תודה
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    חנן
    משתתף
    הי,

לא ככ מכיר את ה SALES FORCE אך כלי ה CRM בפריוירטי חזק מאוד וניתן להפיק ממנו המון
    אם תפרט מעט יותר אנסה לעזור

בנושף קח קישור של סרטוני הדגמה בנושא ה CRM בפריוירטי , אולי תמצא שם תשובה לשאלתך

פליליסט CRM

פליליסט מכירות

בהצלחה

הי ,
    אני עובדת בחברה שבה במכירות עובדים עם Sales forch כשהמערכת הפיננסית שלנו מתנהלת בפריורטי , יש לנו המון בעיות בהתנהלות בשתי מערכות נפרדות הן אף פעם לא מראות את אותה תוצאה ואנשי הכספים כל הזמן צריכים לנתח ולהסביר את הפערים בין המערכות מה שלא יקרה כשעובדים במערכת אחת .אם כבר יש לכם פריורטי ממליצה לכם לנהל את הCRM שם זה יחסוך לכם הרבה כסף בעתיד בפיתוחי ממשקים ואיפיונים שיקשרו בין המערכות לפי הצרכים שלכם.
    זאת חוות דעת אישית שלי מבלי לפגוע בSALES FORCH שזאת תוכנה מצויינת בפני עצמה וחביבה על הרבה אנשי מכירות .
    דורית
    בגדול, אנו מחפשים כלי שיעזר לאנשי המכירות שלנו לעקוב אחרי ההזדמנויות מכירה שלהם באופן ברור ועקבי. בנוסף יש לנו תהליכי עבודה בקשר לאישור הזמנות שרצינו לעשות מעקב דרך פרויוריטי.
    בין השאלות הספיציפיות שלנו, רצינו לדעת איך יומן המשימותקשור לתהליך הCRM.
    נראה לי , שאם נוכל לראות הדגמה מלקוח שמשתמש בפריוריטי לCRM באופן פעיל זה יעזור לנו הרבה.
    תודה
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.