› פורומים › שימוש במערכת › שינוים הנדסים
- This topic has 5 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 10 שנים, 5 חודשים by
YairM.
- פברואר 8, 2015 בשעה 1:44 pm
שלום,
אני משתמשת במודול ECO ומשתמשים חותמים ומאשרים במודול זה בשדה "אישור שינוי הנדסי".
מספר שינוי זה מקושר למהדורת עץ מוצר העתידית . במהדורות עץ מוצר אני מעדכנת תאריך מתוקף . כאשר מתחילים לחתום כבר אי אפשר לשנות את תאריך אלא עם מסירים חתימות. מאחת ותאריך מתוקף אינו קבוע ומושפע מכמות המלא ממוצר הישן אני מעדכנת אותו בהתאם ואז צריך להסיר את החתימות. שאלה: איך אפשר לעדכן את התאריך מבלי להסיר את החתימות?תודה
איילה
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- פברואר 8, 2015 בשעה 4:40 pm
שלום איילהלא ניתן.
מתוך האשף לשינויים הנדסיים:
שינוי מהדורת עץ מוצר מאושרת
תוכל לשנות מהדורת עץ מוצר שאושרה על ידי ביטול האישור שניתן לה, בתנאי שערך הקבוע ChnConfRev (במסך קבועי תכנון) הוגדר בהתאם. אם מהדורת עץ אושרה ביחד עם שינוי הנדסי, עליך לבטל את אישור השינוי ההנדסי קודם לכן. לעומת זאת, אם מהדורת מוצר נוצרה אוטומטית עם מהדורת עץ המוצר, מהדורת המוצר נותרת ללא שינוי גם בעקבות שינויים למהדורת עץ המוצר.- פברואר 19, 2015 בשעה 1:59 pm
- פברואר 22, 2015 בשעה 1:06 pm
כן ,כאשר קבוע תכנון IdentRevs מוגדר כ-1 ,ובכל פעם שמאשרים מהדורת עץ מוצר חדשה.תוכלי לקרא הסבר מקיף בנושא באשף :ניהול מלאי > מוצרים > הנדסה > אשף מהדורות מוצר/עצי מוצר ו-ECO
- מרץ 9, 2015 בשעה 5:26 pm
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.