שינוים הנדסים

פורומים שימוש במערכת שינוים הנדסים

אורח
    שלום,
    אני משתמשת במודול ECO ומשתמשים חותמים ומאשרים במודול זה בשדה "אישור שינוי הנדסי".
    מספר שינוי זה מקושר למהדורת עץ מוצר העתידית . במהדורות עץ מוצר אני מעדכנת תאריך מתוקף . כאשר מתחילים לחתום כבר אי אפשר לשנות את תאריך אלא עם מסירים חתימות. מאחת ותאריך מתוקף אינו קבוע ומושפע מכמות המלא ממוצר הישן אני מעדכנת אותו בהתאם ואז צריך להסיר את החתימות. שאלה: איך אפשר לעדכן את התאריך מבלי להסיר את החתימות?

תודה
    איילה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום איילה

לא ניתן.

מתוך האשף לשינויים הנדסיים:

שינוי מהדורת עץ מוצר מאושרת
    תוכל לשנות מהדורת עץ מוצר שאושרה על ידי ביטול האישור שניתן לה, בתנאי שערך הקבוע ChnConfRev (במסך קבועי תכנון) הוגדר בהתאם. אם מהדורת עץ אושרה ביחד עם שינוי הנדסי, עליך לבטל את אישור השינוי ההנדסי קודם לכן. לעומת זאת, אם מהדורת מוצר נוצרה אוטומטית עם מהדורת עץ המוצר, מהדורת המוצר נותרת ללא שינוי גם בעקבות שינויים למהדורת עץ המוצר.

אלמוני
    אורח
    מה הכוונה ל"מדורת מוצר שנוצרה אוטומטית עם מהדורת עץ המוצר".
    האם מערכת מקימה מהדורות מוצר ללא התערבות ידנית של המשתמש?

תודה
    איילה.

YairM
    משתתף
    כן ,כאשר קבוע תכנון IdentRevs מוגדר כ-1 ,ובכל פעם שמאשרים מהדורת עץ מוצר חדשה.

תוכלי לקרא הסבר מקיף בנושא באשף :ניהול מלאי > מוצרים > הנדסה > אשף מהדורות מוצר/עצי מוצר ו-ECO

אלמוני
    אורח
    שלום,
    כאשר משתמשים אישרו ECO , סטטוס ECO מתעדכן ל"מאושרת" וליד שדה מהדורות מופיע "Y" אבל אין גדל בשדה "בתוקף". אני מסמנת ידנית שדה זה. איך גורמים שדלג יתווסף בשדה "בתוקף" באופן אוטומטי אחרי שסטטוס ECO מתעדכן ל"מאושרת".

תודה
    איילה

YairM
    משתתף
    שלום איילה

לא ניתן לביצוע בכלים יישומיים, נדרש פיתוח פרטי של הוספת טריגר במסך אישור שינוי הנדסי או במסך האב, שלאחר אישור השינוי ההנדסי הטריגר יעדכן את השדה בתוקף של מהדורת המוצר שמשויכת לשינוי ההנדסי.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.