שינוי טיפוס עמודה בטבלה

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי שינוי טיפוס עמודה בטבלה

משתתף
    שלום,

בניתי דו"ח במחולל דו"חות למשתמש עם שימוש בפרמטר מכרטיס פריט מטיפוס RCHAR.

הפרמטר הינו ערך מספרי ומופיע בקלט. כאשר אנו מבקשים בקלט "שווה או גדול ל 14" הדו"ח מפיל את 20 כי המערכת מתייחסת אליהם כאל מחרוזת ומכיוון שהכיוון הוא מימין לשמאל, גם המיון הוא כזה, לכן 14 גדול מ 20 משום שמתחילים מימין ו 4 גדול מאפס.

בקיצור, לאיזה טיפוס אני צריכה לשנות את העמודה (מזכירה שזה פרמטר בכרטיס פריט) כדי שזה יעבוד כמו שצריך? והאם אני יכולה לעשות את זה מבחינת השלכות נוספות על כך במערכת?

תודה רבה מראש.

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    איך את מתכננת לשנות את המעמודה?
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    levi
    משתתף
    לא יודעת, לא ניתן?
    PriorityDev
    משתתף
    IL
    במחולל דו"חות אפשר להגדיר ביטוי.
    צריך להשתמש ב-ATOI (ראי ב-SDK).

או להשתמש בשדה אחר, לא בפרמטר.

לא ניתן בפריוריטי לשנות טיפוס ממחרוזת למספרי.

ובטח לא מומלץ לשנות שדות בטבלת PARTSPEC.

yitzchok
    משתתף
    IL
    תשובה על רגל אחת כי לא בדקתי אבל נראה לי שגם אם אפשר להביא את הערך כמספר זה לא יספיק.

אולי אפשר למיין לפי עמודה מחושבת כזאת אבל אני די בטוח שבמחולל הדוחות הזה אי אפשר לגדיר עמודה כזאת כקלט.

PriorityDev
    משתתף
    IL
    כן, אני אף פעם לא עבדתי עם המחולל הזה ולכן בהתחלה עניתי שאי-אפשר בכלל. אחר כך בדקתי וראיתי שכן יש אופציה של ביטוי.
    רן לוי
    משתתף
    לפרמטרים למוצר קיים מסך "הגדרת פרמטרים" שם ניתן לשנות את הטיפוס ל INT או REAL בקלות.
    PriorityDev
    משתתף
    IL
    לא ברור מה האפשרות הזאת אמורה לעשות, אבל שינוי במסך זה לא גורם לשינוי טיפוס בטבלת PARTSPEC ולכן לא פותר את הבעיה של השואלת.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    כשמגדירים לפרמטר טיפוס INT הטיפוס בטבלה עדיין CHAR או RCHAR כפי שמיכאל רומז, פשוט בדיקת בערך תאכוף שישקף מספר, ושהוא מספר שלם. לעומת REAL כאשר הטקסט צריך לאפשר המרה למספר גם חלקי.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.